Hesabım
    Pixar Animasyonu "Soul", Kasım Ayına Ertelendi

    Koronavirüs sebebiye ertelenen filmlere Soul da eklendi..

    Disney, Koronavirüs pandemisi nedeniyle sinema salonları hala kapalı olduğundan Pixar yapımı varoluşsal animasyon macerası “Soul”un vizyon tarihini erteledi. Başlangıçta 19 Haziran olarak planlanan filmin yeni vizyon tarihi 20 Kasım 2020 olarak açıklandı. Soul filminin de ertelenmesiye, önümüzdeki takvimde temmuz ayı sonuna kadar yüksek profilli bir filmin vizyonu kalmamış oldu.

    Geçtiğimiz ay Disney, gelecek filmlerinin çoğunun yayın takvimini değiştirmişti. "Mulan" 24 Temmuz'a, "Black Widow" 7 Kasım'a ve "The Eternals" 2021 Şubat'a ertelendi. Şimdiye kadar hemen hemen her stüdyo büyük beklentide olduğu filmleri erteledi. Bunların arasında, Sony'den “Morbius” ve “Ghostbusters: Afterlife”, Warner Bros.'tan “Wonder Woman 1984” ve “In the Heights", ” Paramount"tan “Top Gun: Maverick” ve Universal'dan “Fast and Furious 9” yer alıyor. 

    Pete Docter'ın yönettiği “Soul”, caz sanatçısı olmayı hayal eden bir ortaokul müzik öğretmenine (Jamie Foxx dublajı) odaklanıyor. Fakat büyük molasını vermeden önce, ruhunun bedeninden ayrılmasına neden olan bir kaza geçirir ve başka bir boyuta geçer. Joe’nun ruhunu çok geç olmadan dünyadaki bedenine geri döndürmek için yeni tanıştığı ekip hep birlikte çalışmaya başlar. 

    “Soul", bu yıl “Onward” dan sonra sinemalara çıkacak ikinci Pixar filmi olacaktı. Ancak, Tom Holland, Chris Pratt ve Julia Louis-Dreyfus'un seslendirme yaptığı Onward, sinemaların küresel sağlık krizi nedeniyle kapanmasından hemen önce perdede yer aldı ama vizyonu sadece birkaç gün sürdü. Salonlardaki hayal kırıklığı yaratan yolculuktan sonra, “Onward” dijital platformlarda erken gösterime giren birçok filmden biri oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top