Hesabım
    Mark Wahlberg’li Bilim Kurgu Filmi “Infinite”, 2021'e Ertelendi!

    Paramount, pandemi nedeniyle filmi 1 yıla yakın bir süre erteledi.

    Paramount, başrolünde Mark Wahlberg'in oynadığı bilim kurgu filmi Infinite'nin vizyona çıkış tarihini erteledi. Önceki plan filmin 7 Ağustos 2020'de gösterime girmesiydi ama Koronavirüs pandemisinin belirsizliği ve sinemaların kapalı oluşu şirkete erteleme kararı aldırdı. Yeni tarih, Amerika'nın Anma Günü'ne denk gelen 28 Mayıs 2021 oldu. Aynı zamanda tatil günü olan ve hafta sonuna bağlanan tarih nedeniyle gişede beklenti yükseldi.

    Elbette gelecek yıl Anma Günü ve hafta sonu çok kalabalık olabilir. İnsanların artık rahatça dışarıya çıkması ve belki de bu özel günlerin daha anlamlı gelmesi buna sebebiyet verebilir. Infinite, yeni plana göre Emma Stone'un başrol oynadığı Disney’in Cruella'sıyla aynı gün gösterime girecek ve gişede mücadele içinde olacak. Wahlberg, halüsinasyonlarının aslında geçmiş yaşamından gelen anılar olduğunu keşfeden sorunlu bir adam olarak rol alıyor. İntihar ve kendi kendine tedavi arasında gidip gelen karakter, insanlık için korkunç bir planı olan, bir sonsuzluğu önleyebileceği umuduyla geçmiş yaşamların hatıralarını açabilen “Infinite” adlı bir grup tarafından kurtarılıyor ve macera bu noktada başlıyor.

    Wahlberg'in yanı sıra filmde Chiwetel Ejiofor, Dylan O’Brien, Rupert Friend, Jason MantzoukasSophie Cookson ve Toby Jones gibi isimler rol alıyor. Antoine Fuqua filmin yönetmeni ve senaryo, John Lee Hancock ve Ian Shorr tarafından, Eric Maikranz'ın "The Eric Reikarnationist Papers" adlı romanından uyarlanıyor. Infinite'nin neredeyse tüm dünyada filme alındığı bildirildi. Londra, New York, İskoçya, Tayland, Mexico City, Nepal, Galler ve Alpler filmin uğradığı durakların bazılarını oluşturuyor. Paramount, SXSW ve CinemaCon'da erken çekimlerle bir sıçrama yapmayı umuyordu ama tüm dünyanın beklemediği bir olay! filmin ertelenmesine sebep oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top