Hesabım
    2021'e Ertelenen "Venom"un Devam Filminin Adı Belli Oldu

    Venom hayranlarına bir iyi bir kötü haber..

    Sony’nin resmi olarak 2021'e ertelenen Venom devam filminin adı belli oldu: “Venom: Let There Be Carnage”. Filmin 2 Ekim 2020'de gösterime girmesi bekleniyordu ama bunun yerine sekiz ay sonrasına, 25 Haziran 2021 tarihine ertelendi. “Venom”, daha önce Warner Bros.'un 1 Ekim 2021'e taşıdığı Robert Pattinson’lu “The Batman” filminden boşalan yeri kapmış oldu.

    “Venom”u gelecek yıla erteleyen Sony, 2020'de gösterime girmesi planlanan hemen hemen her filmin vizyonunu yeniden elden geçirdi. Stüdyo, “Morbius” (31 Temmuz 2020'den 19 Mart 2021'e) dahil olmak üzere büyük filmlerinin çoğunu erteledi. “Ghostbusters: Afterlife” (10 Temmuz 2020'den 5 Mart 2021'e) ve Tom Holland'ın başrolde olduğu, video oyun uyarlaması “Uncharted” da (5 Mart 2021'den 8 Ekim 2021'e) yeni vizyon tarihlerine sahipler.

    Hollywood genelinde stüdyolar, Koronavirüs pandemisi nedeniyle sinemalar kapalı kaldığı için yeni yayın takvimlerini peş peşe ayarlıyor. Küresel sağlık krizi her filmin prodüksiyonunu durdurmasına neden oldu ve bu durum, bazı şirketlerin yüksek profilli filmlerini zamanında tamamlayamamasına sebebiyet verdi. Georgia Valisi Brian Kemp, pazartesi günü yaptığı açıklamada, eyaletindeki sinema salonlarının önümüzdeki hafta yeniden açılmaya başlayabileceğini ama bunun sınırlı bir şekilde olabileceğini söyledi. Bu açıklamaya rağmen, muhtemelen ülke genelindeki çoğu sinema, en azından yaz boyunca, vizyona girecek çok az film kaldığı için kapalı kalmaya devam edecektir.

    Temmuz ayı sonlarında “Mulan” ve yaz sonunda “Wonder Woman1984” de dahil olmak üzere, çıkış tarihlerine göre hala ertelenmeyen ve gösterime girme ihtimali olan filmler var. “Venom”un ilk filmi, dünya çapında 855 milyon dolar kazanarak sürpriz bir gişe rekoru kırdı. Tom Hardy dışında, Woody Harrelson, Michelle WilliamsReid Scott ve Naomie Harris de devam filminde aynı rolleriyle geri dönecekler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top