Hesabım
    Jeffrey Wright'lı Netflix Filmi "All Day and A Night"tan Fragman Geldi

    All Day and A Night'tan fragman paylaşıldı.

    Netflix'te yayınlanacak olan yeni dram filmi "All Day and A Night"tan resmi fragman paylaşıldı. Jeffrey Wright ve Ashton Sanders'ın başrolünü paylaştığı filmin fragmanında, babasının yaptıklarını tekrarlamamaya çalışan bir gencin, kendisini aynı suçların içinde bulmasına tanıklık ediyoruz.

    Bu kez Amerika'da siyahilerin ganster yaşam tarzlarına değinen orijinal Netflix filmi All Day and A Night izleyicileriyle buluşmak üzere. Oakland, Kaliforniya'da geçen hikaye, When They See Us, 13th gibi yapımlardan izler taşıyor gibi görünüyor. Mayıs ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan filmin konusu ise şöyle: Jahkor, asla babası gibi olmak istemeyen bir gençtir. Suça bulaşıp hapse düşen babası da asla oğlunu hapiste görmek istemez. Ancak Jahkor da kendisini parmaklıklar ardında bulur. Annesiyle birlikte yaşayan ve sevgilisinin hamile olduğunu öğrenen Jahkor, Oakland’da rap yapma hayalleri kuruyordur. Dünyadaki sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken yanlış yola sürüklenen Jahkor tıpkı babası gibi hapis cezasına çarptırılır. Hapishanedeyken babası ile kendi hayatı arasında bir bağ kuran Jahkor, bu süreçte kendisini suça iten insanları, koşulları düşünür ve kendini keşfetme yolculuğuna çıkar.

    All Day and A Night'ın yönetmen ve senarist koltuğunda Black Panther, American Crime Story gibi önemli yapımların başarılı yazarı Joe Robert Cole bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise başta Moonlight, The Retrieval, Captive State gibi yapımlardan tanıdığımız Ashton Sanders ve The Batman'de Jim Gordon'a hayat verecek olmasıyla heyecan yaratan Jeffrey Wright olmak üzere, Matrix 4'ün yıldızı Yahya Abdul Mateen II, Andrea Ellsworth, Regina Taylor, Shakira Ja'nai PayeChristopher Meyer gibi isimler bulunuyor.

    All Day and A Night, Netflix'teki izleyicileriyle 1 Mayıs'ta buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top