Hesabım
    Vizyon Tarihi Değişen Filmlere "Doctor Strande" de Eklendi

    Hayranlar, devam filmini izlemek için 2022'yi bekleyecek

    Disney, Koronavirüs pandemisinin nedeniyle "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filminin vizyon tarihini bir kez daha değiştirdi ve 25 Mart 2022 tarihine erteledi. Stüdyo, filmi 7 Mayıs 2021 tarihinde gösterime sokmayı planlamış, daha sonra üretimin durması nedeniyle 5 Kasım 2021'e ertelemişti. Pandeminin uzaması ve hatta etkisinin şiddetli seyretmesi üzerine bir erteleme kararı daha geldi. 

    Disney, "Thor: Love and Thunder" filminde de küçük bir değişiklik yaptı ve 1 hafta öne çekti. Daha önce 18 Şubat 2022 olarak açıklanan tarih, 11 Şubat 2022 olarak revize edildi. 25 Mart 2022 için ayarlanmış olan ve ismi henüz belli olmayan bir canlı aksiyon filmi ve yine isimsiz bir 20th Century Fox filmi 8 Nisan 2022 tarihine ertelendi. Daha filmler bile belli olmadan, 8 Nisan haftası için gişe savaşları da başlamış oldu. 

    Benedict Cumberbatch, 2016 yılındaki ilk çıkışından sonra Yüce Büyücü olarak “Thor: Ragnarok”, “Avengers: Infinity War”, “Avengers: Endgame” ve son olarak "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmlerinde yer aldı. Devam filminde, Benedict Wong ve Chiwetel Ejiofor da orijinal filmdeki rolleri Büyücü Wong ve Strange’in vatandaşı olan düşman Karl Mordo performanslarıyla geri dönecekler. Ve elbette Elizabeth Olsen, Scarlet Witch, yani Wanda Maximoff rolünü yeniden canlandıracak. Rachel McAdams ise, Strange’in meslektaşı Christine Palmer olarak yeni filmde yer almıyor.

    Disney, diğer tüm büyük stüdyolar gibi, Koronavirus pandemisi nedeniyle salonların kapanışları ve prodüksiyon durdurma kararları sonrasında çıkış takvimini elden geçirmek zorunda kaldı. Başlıca gecikmeleri arasında: 27 Mart'ta çıkması beklenen ve şimdi 24 Temmuz'da yapılması planlanan “Mulan”, 1 Mayıs'tan 6 Kasım'a taşınan Marvel prequel'i "Black Widow", 2 Şubat 2021 için ayarlanan “The Eternals” ve 12 Şubat 2021'den 7 Mayıs 2021'e taşınan “Shang-Chi and Legend of the Ten Rings” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top