Hesabım
    Başka Sinema Filmi "Proxima"dan Fragman!

    Proxima, önümüzdeki günlerde online platformlardaki yerini alacak.

    Bir Film bünyesindeki Proxima, Başka Sinema aracılığıyla BluTV'de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bilim kurgu türündeki Eva Green başrollü filmden bir fragman paylaşıldı. Filmin fragmanında, kızı ile yaşayan bir kadının uzaya gitmek için hazırlanma yolculuğunu izliyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: Proxima, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bir yıl sürecek bir göreve hazırlanan kadın astronotun hikayesini konu ediyor. Sarah, Köln'de bulunan Avrupa Uzay Ajansı'nın zorlu astronot eğitiminde yer alan tek kadındır. 7 yaşındaki kızı Stella ile birlikte yaşayan Sarah, zorlu eğitim sürecinin üstesinden gelmeye çalışır. Kızı Stella ile yeterince vakit geçiremediği için suçluluk duyan Stella, bu sırada uzayda bir yıl geçirmesini gerektirecek bir görev için seçildiğini öğrenir. Bu göreve seçilmesi, Sarah'ın büyük bir kaosa sürüklenmesine neden olur.

    MustangDisorder, Augustine gibi yapımlardan tanıdığımız Alice Winocour'un yönetmen ve senarist koltuğunda oturduğu bilim kurgu türündeki Proxima dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde gerçekleştirmiş ve özellikle Eva Green'in performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Proxima'nın oyuncu kadrosunda DumboPenny DreadfulSin CityThe DreamersCasino RoyaleMiss Peregrine's Home for Peculiar Children gibi yapımların yıldızı Eva Green'in yanı sıra son olarak Lars Von Trier'in The House That Jack Built'inde izlediğimiz başarılı oyuncu Matt DillonZelie BoulantLars EidingerSandra Huller gibi isimler bulunuyor.

    Başka Sinema filmi Proxima, BluTV'nin yanı sıra BeIn Connect ve Turkcell TV+'ta 7 Mayıs tarihinde izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top