Hesabım
    Chris Hemsworth'lü "Extraction"a Devam Filmi Gelebilir!

    Extraction'ın ikinci filmi hakkında açıklama!

    Netflix'te izleyicileriyle buluşan aksiyon filmi Extraction'ın devam filminin çekilebileceğini resmi olarak duyuruldu. Yönetmen Sam Hargrave ve senarist Joe RussoChris Hemsworth başrollü Extraction'a ikinci filmin gelme olasılığı olduğu müjdesini veren isimler oldu.

    Bir Netflix orijinal filmine göre açılışını çok iyi sayıda izleyiciyle yapan Extraction'ın devamının gelme olasılığı olduğu açıklandı. Collider'a röportaj veren yönetmen Sam Hargrave ve senarist Joe Russo, Extraction 2 planlarından bahsetti. Ayrıca olası bir geçmişi anlatan film de planlar arasında bulunuyor. Hargrave, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Bunu tartıştık ve arka plandaki hikayemiz birlikte eğitilen, orduda ve hatta dışarıda, paralı asker sektöründe bile birlikte çok zaman geçiren şu iki adamla ilgili. Yetenekleri de birbiriyle uyumlu olabilirdi ama farklı yönlere gittiler. Harbour'ın karakteri oralı olduğunu söyleyebilirsiniz. Bangladeş'te bir hayata sahip oldu ve orada kaldı. Rake, diğer yolu takip etti. Ama eğer onları bir araya getirirseniz, yapabilecekleri birbirine eşit olur. Rake'in bu işe devam ettiği ve Harbour'ın etmediği göz önünde bulundurulursa -Chris'in yeterince zarar gördüğünden eminiz. Yeterince dayak yedi.- Harbour'ın onu alt edecek yeteneği olduğuna inanıyoruz."

    Hargrave sözlerine şöyle devam etti: "İnsanlar bunun bir seri olup olmayacağını soruyor. Yalnızca bu kadar mı? Filmin izleyici karşısına çıkma anına ve izleyicilerin tepki verdiği ana kadar kim bilir. Karar verecek olanlar onlar. Yakın zamanda konuşuldu ve Joe, yapılacak devam filmi için konuyu çoğu zaman ilginç bir noktaya getirdi. Nadiren geçmişe dönüldüğünü görürüz. Chris ve Harbour'ın iyi bir kimyasının olduğunu hissediyorsunuz. Yani eğer geriye dönülürse, bunun gerçekten hikayenin geçmişi üzerinde oynamak için ilginç bir yol olabileceğini düşündük."

    Joe Russo ise Netflix'in filmle ilgili yaşananlardan memnun olduğunu söyledi. Ancak herkesin onay verebileceği ikinci film konusunda neler yapılabileceğini çözmek için daha fazla zamana ihtiyaç olduğunu belirtti. Extraction'ın konusu ise şöyle: Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top