Hesabım
    Ralph Fiennes, Netflix Yapımı Matilda Filminin Miss Trunchbull'u Olacak!

    Ralph Fiennes, bir Netflix filminde yer alacak.

    Roald Dahl'ın Matilda kitabı Netflix orijinal filmi olarak ekranlara uyarlanacak. Müzikal tiyatro versiyonu bulunan kitabın meşhur kötü kahramanı Miss Trunchbull'u ise 2 Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Ralph Fiennes canlandıracak.

    Büyük Budapeşte Oteli, Schindler'ın ListesiHarry Potter serisi gibi önemli yapımların yıldız oyuncusu Ralph Fiennes, Netflix'in yeni projesi Matilda'ya dahil edildi. Charlie'nin Çikolata Fabrikası kitabıyla tanıdığımız Roald Dahl'ın imzasını attığı ve müzikal tiyatro oyunu olarak sahnelenen Matilda'nın kötü kahramanı Ralph Fiennes olacak. Çok zeki ve kendi başına her şeyi öğrenebilecek kapasitesi olan bir kızın hikayesini anlatan kitapta Matilda, anne ve babası Bay ve Bayan Wormwood ile birlikte yaşamaktadır. Ebeveynleri onun tamamen baş belası olduğunu düşünmektedir. Ama Matilda'ya göre durum tam tersidir. Ebeveynleri tüm gün televizyon başında oturan, başkalarını dolandırarak para kazanan insanlardır. Zamanla Matilda özel yeteneklerinin olduğunu fark eder. Ancak bu kez de karşısına korkunç öğretmen Miss Trunchbull çıkar.

    Matilda kitabı daha önce de beyaz perdeye aktarılmıştı. 1998 yapımı filmde Ralph Fiennes'in karakteri olan Miss Trunchbull'u Pam Ferris canlandırıyordu. Filmde her ne kadar karakter kadın bir oyuncu tarafından canlandırılmış olsa da 2013 ile 2017 yılları arasında sunulan müzikal tiyatro oyununda bir erkek oyuncu karaktere hayat vermişti. Sony'nin planları arasında yeni Matilda filmini İngiltere'de sinemalarda gösterime sunmak da bulunuyor. Açıklananlara göre Matilda'nın senaryosunu Tony ödüllü senarist Dennis Kelly kaleme alacak. Matilda'nın çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top