Hesabım
    "The Suicide Squad"ın Müziklerini "Guardians of The Galaxy" Bestecisi Yapacak

    Tyler Bates, The Suicide Squad'ın müziklerini yapacak.

    James Gunn'ın çekimlerini tamamladığı DC çizgi roman uyarlaması The Suicide Squad'ın bestecisi belli oldu. Filmin müziklerini, Guardians of The Galaxy de dahil olmak üzere Gunn ile birçok kez çalışan Tyler Bates besteleyecek.

    Disney'den kovulmasının ardından Warner Bros ile The Suicide Squad filmini yönetmek üzere anlaşma yapan James Gunn, coronavirüs salgını patlak vermeden hemen önce filmin çekimlerini tamamlamıştı. Karantinadayken filmin kurgusu ve efektleri üzerine ekibiyle birlikte çalışan Gunn, bu kez de bir besteciyle anlaştı. Açıklananlara göre The Suicide Squad'ın bestelerini John Wick serisi, Guardians of The Galaxy filmleri, Atomic Blonde, Kingdom, The Punisher, Watchmen, Deadpool 2, Hobbs and Shaw gibi yapımların müzikleri üzerinde çalışan Tyler Bates yapacak.

    James Gunn daha önce yaptığı açıklamada The Suicide Squad'ın vizyon tarihinin coronavirüsten etkilenmeyeceğini söylemişti. Birçok film, salgın nedeniyle vizyon tarihlerini ertelediği için vizyon takvimi şu anda çok sıkışık durumda gibi görünüyor. Filmlerin üst üste vizyona girmesi durumunda çoğu filmin zarar edebileceği düşünülüyor.

    The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosunda Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie, başarılı oyuncu Viola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker, yer alıyor. Filmde son zamanlarda tartışma konusu olan David Ayer imzalı Suicide Squad'dan daha farklı karakterlere yer veriliyor. Joker, Deadshot, Enchantress gibi isimleri görmeyecek olmamızın yanı sıra Rick Flag, Harley Quinn, Captain Boomerang ve Amanda Waller karakterlerine hayat vermeye devam ediyor. Ayrıca filme Polka Dot Man, King Shark, Peacemaker, Ratcatcher gibi kahramanlar eklendi.

    The Suicide Squad'ın 6 Ağustos 2021'de izleyici karşısında olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top