Hesabım
    Dune'dan Timothee Chalamet ve Josh Brolin'li Yeni Görsel Paylaşıldı

    Dune'dan yeni detaylar geldi!

    Denis Villeneuve'un, Frank Herbert'ün romanından uyarlayarak filme aktardığı Dune'dan Empire Magazine'e özel yeni bir görsel paylaşıldı. Karede yıldız oyuncular Josh Brolin ve Timothee Chalamet'i bir arada görüyoruz. Brolin'in filmde silah eğitmeni Gurney Halleck'e, Chalamet'nin ise Paul Atreides'e hayat verdiği biliniyor.

    Villeneuve'ün iki ayrı film halinde beyaz perdeye aktarmayı planladığı Dune'un ilk filminden yeni bir kare daha paylaşıldı. Gittikçe sinemaseverlerin daha fazla heyecanlanmasına neden olan Dune filminin yeni görselinde Call Me By Your NameThe King ve A Rainy Day In New York gibi yapımlarla bir yıldıza dönüşen Timothee Chalamet ile Avengers: Infinity War ile Endgame'in Thanos'u Josh Brolin'i bir arada görüyoruz. Bir ornitopter, yani kanatlarını çırparak uçan bir hava aracında dengede durmaya çalışan Paul Atreides için bu karenin önemli bir anı taşıdığı söyleniyor. Denis Villeneuve, Empire Magazine'e film hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu Paul'un onu büyüleyen çölün derinlikleriyle kurduğu ilk bağ. Evde olmak ile ilgili ilginç bir şey hissediyor. Bu sahnede birçok aksiyon var ve bu, benim filmden gurur duymaya başladığım sahnelerden biri."

    Timothée Chalamet ve Josh Brolin'in yanı sıra, Oscar IsaacRebecca FergusonStellan SkarsgardJason MomoaZendayaJavier BardemCharlotte Rampling gibi yıldız isimlere kadrosunda yer veren Dune'un konusu şöyle: Uzak bir gelecekte geçen "Dune", ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Galaksinin farklı noktalarındaki gezegenler, rakip feodal aileler tarafından yönetilmektedir. Çok değerli bir kaynağın tek üreticisi olan çöl gezegeni Arrakis'in kontrolü asil aileler arasında son derece talep görmektedir. "Baharat" adı verilen bu kaynak, yüksek bilinç ve uzun bir yaşam süresi sunarken, beraberinde çok ciddi yan etkileri de getirmektedir. Ayrıca yıldızlararası yollarda gezinmeye yardımcı olan kaynak da bu "baharat"tır. Bu kaynağı elde etmek isteyen feodal rakiplerden Harkonen ailesi tarafından Paul ve ailesine tuzak kurulur. Bu tuzağın sonucunda Paul'un ailesi darmadağın olarak firari hale gelir. Paul, ailesinin Arrakis kontrolünü yeniden kazanması için bir isyan başlatırken, tüm evrenin seyrini değiştirebilme ihtimalini yakalayacaktır.

    Dune, 18 Aralık 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top