Hesabım
    Danny Boyle Yönetecek, Michael B. Jordan Oynayacak!

    ‘Methuselah’ adlı filmin senaryosunu Simon Beaufoy yeniden yazacak

    Danny BoyleMichael B. Jordan önderliğindeki oyuncu kadrosunu “Methuselah” filminde yönetecek. Boyle'la daha önce “Slumdog Millionaire” ve “127 Hours” filmlerinde çalışan Simon Beaufoy, senaryoyu yeniden yazmak için görüşmelere başladı. Warner Bros. üretimi filmin orijinal konsepti, 969 yaşına kadar yaşayan bir adamın İncil'deki hikayesine dayanıyor.

    Kaynaklar, hikayenin değişeceğini ve ekibin yeni bir fikre sahip olduğunu söylüyor. Warner Bros., başlangıçta devam filmleri de olabileceğini düşündüğü için projede Tom Cruise'un yer almasını istemiş.  “Creed” serisinin başarısının ardından Warner Bros., iyi bir alternatif olarak belirlediği Jordan'a yönelmiş. Jordan ayrıca, filmi Outlier Society'nin yapım yönetmeni Alana Mayo'nun yanı sıra Boyle ,David Heyman ve Jeffrey Clifford'la birlikte üretecek. Tony Gilroy senaryonun son taslağını yazdı, ki bu James Watkins tarafından yazılan tretmana  dayanıyordu.

    Boyle için “Methuselah”, son yıllarda prestij ve bütçesi düşük dramaları yönettikten sonra yüksek profilli filmlere dönüş anlamına geliyor. Boyle, “No Time to Die” başlıklı bir sonraki James Bond projesini yönetmek için anlaşmıştı ama yaratıcı farklılıklar nedeniyle projeden ayrılmayı seçti. Yakın zamanda  Universal için müzikal dramatik “Yesterday”i yönetti ve geçen yaz 26 milyon dolarlık bütçeyle dünya çapında 153 milyon dolar getiren sürpriz bir başarı elde etti.

    Jordan’ın gelecek projeleri arasında “Without Remorse” ve Denzel Washington tarafından yönetilen “Journal for Jordan” yer alıyor. Ayrıca David O Russell’ın Christian Bale ve Margot Robbie'li filminde de rol alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top