Hesabım
    David Arquette, Yeni "Scream" Filmiyle Şerif Dewey Riley Rolüne Geri Dönüyor!

    Arquett, yeni Scream filminde aynı karaktere hayat verecek

    David Arquette, “Scream” yeniden çevriminde Şerif Dewey Riley rolüne geri dönecek. 4 filmlik serinin tamamında yer alan Arquette'in daha önce açıklanan devam filmi ve yeniden başlatma için tasarlanan projede adı geçiyor. Yani, Arquette ve karakterini birden fazla Scream filminde daha görebiliriz.

    Arquette, “Dewey'i tekrar oynamaktan ve eski-yeni “Scream” ailemle yeniden bir araya gelmekten heyecan duyuyorum. 'Scream', hayatımın çok büyük bir parçasıydı ve hem taraftarlar hem de kendim için Wes Craven’ın mirasını onurlandırmayı dört gözle bekliyorum.” dedi. Spyglass Media Group, pazartesi günü yaptığı açıklamada, güvenlik protokollerinin hala yürürlükte olduğu Wilmington, N.C.'de çekimlerin yapılacağını belirtti.

    Ready or Not” filminin yönetmenleri Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett, James Vanderbilt  ve Guy Busick'in yazdığı senaryoyu yönetecek. Spyglass, filme katılmak için diğer eski oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü söylese de yeniden başlatma için senaryo taslakları tamamlandı. Orijinal “Scream”, 1996 yılında Edvard Munch tablosundan esinlenen bir görünüme sahip olan Ghostface katilini ve hedefindeki Sidney Prescott'ı takip ediyordu. Neve Campbell, bu filmlerle oldukça büyük bir çıkış yakalamıştı. Courteney Cox ve Arquette, Wes Craven'in yönettiği ve Kevin Williamson tarafından yazılan dört film serisinde de rol aldı. Bob Weinstein’ın Dimension Films şirketi dünya çapındaki gişede 608 milyon dolar kazandığı ilk filmi ve 1997, 2000, 2011 yıllarında piyasaya sürülen filmlerle bir araya gelen dört filmi de yayınladı.

    Williamson; “David'le birlikte dolaşmaktan ve Jamie, Guy ve Radio Silence ile bir sonraki filmde çalışmaktan heyecan duyuyorum. "Ready or Not", geçen yılın en sevdiğim korku filmi oldu ve şaşırtıcı yeteneklerinin "Scream" evrenine ne katacağını görmek için sabırsızlanıyorum. Bunun bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım.” dedi. Project X Entertainment adına Vanderbilt, Paul Neinstein ve William Sherak yaklaşan filmin yapımcıları. Williamson, Radio Silence’tan Chad Villella ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top