Hesabım
    "Deadpool" Hayranlarına Kötü Haber Geldi!

    Serinin yeni filmi ne zaman çekilecel?

    Deadpool hayranlarına kötü haber çizgi roman yaratıcısı Rob Liefeld'den geldi. Açıklamaya göre, Marvel hayranları en az beş yıl boyunca yeni bir “Deadpool” filmi görmeyi beklememeli. Yaptığı bir röportajda Liefeld, önümüzdeki beş yılın Marvel Sinematik Evreni programını gördüğünü ve “Deadpool 3”ün listede olmadığını söyledi.

    Disney, 2019'da 20th Century Fox'u satın aldığında, X-Men karakterlerinin ve 2016 ile 2018'de başarılı filmler çeken Deadpool'un haklarını da devraldı. Geçen yıl, San Diego Comic Con'da yapımcı Kevin Feige, X-Men'lerin de MCU'ya geleceğini dile getirdi ama tarihsel olarak bir zaman çizelgesi vermedi. Şu anda duyurulan MCU planları arasında “Black Widow”, “The Eternals”, “Shang-Chi”, “Blade”, “Doctor Strange”, “Thor: Love and Thunder”, “Captain Marvel”, “Black Panther” ve “Spider-Man: Far From Home” bulunuyor. En uzak filmlerin vizyonu 2022 olarak görülüyor.  Disney’in süper kahraman filmlerindeki PG-13 dereceleriyle, R dereceli "Deadpool" barındırması bu dönemde zor olabilir. Ancak, Liefeld, Marvel'in üçüncü bir filmi daha sonra değil, erken bir zamanda planlaması gerektiğine dair yeterince ilgi olduğunu düşünüyor. 

    Normal takvimde zaten Deadpool'a yer açmayan MCU, Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok filmin ertelenmesiyle bu süreyi daha da uzatabilir. Liefeld, yeni bir Deadpool filminin nasıl olması gerektiği konusunda da fikirlerini açıkladı. Ryan Reynolds'un gemiyi tamamen ele geçirmesi gerektiğini dile getiren Liefeld, onun yönetilmemesi gerektiğini, tam tersine tamemen özgür bırakılması gerektiğini dile getirdi. Deadpool filmleri, 2016 ve 2018 yıllarında gösterime girmiş, hem olumlu eleştiriler, hem de yüksek gişe başarıları elde etmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top