Hesabım
    Penelope Cruz ve Edgar Ramirez'li ‘Wasp Network’ Haziran Ayında Netflix'te Yayınlanacak

    Filmin oyuncu kadrosu oldukça iddalı.

    Penelope Cruz ve Edgar Ramirez'in başrollerinde oynadığı Küba siyasi gerilim filmi “Wasp Network” önümüzdeki ay Netflix'te görücüye çıkacak. Olivier Assayas tarafından yazılan ve yönetilen film, Çin, Doğu Avrupa, Yunanistan, Portekiz, Orta Doğu ve Fransa haricindeki tüm ülkelerde 19 Haziran'da dünya çapındaki platforma gelecek.

    “Wasp Network”, 90'lı yıllarda Florida'da tutuklanan, daha sonra casusluk ve diğer yasadışı faaliyetlerden hüküm giymiş olan Küba Beşlisi'nin gerçek hikayesine dayanıyor. Film, Miami'de yeni bir hayata başlamak için karısını ve kızını geride bırakan Küba pilotu René González'i (Ramirez) izliyor. Güney Florida'da Wasp Network olarak bilinen bir grup Küba sürgünü ile güçlerini birleştirdikten sonra, Fidel Castro'ya karşı Küba-Amerikan örgütlerini gözlemlemek ve sızmakla görevli bir casus grubunun parçası oluyor.

    Filmografisinde ödüllü yapımlar “Personal Shopper” filmi ve “Carlos” mini dizisi olan Assayas, senaryoyu Fernando Morais’in “The Last Soldiers of the Cold War” adlı eserinden yola çıkarak yazdı. Oyuncular arasında Ana De Armas, Gaël Garcia BernalLeonardo Sbaraglia ve Wagner Moura gibi çok tanınan isimler de bulunuyor. “Wasp Network” dünya prömiyerini 2019 Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Ülkemizde de 19 Haziran 2020 tarihinde, Netflix Türkiye'de iizleme şansı bulacağız. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top