Hesabım
    Yorgos Lanthimos, Hawkline Monster'da The Favourite'ın Senaristiyle Çalışacak!

    Yorgos Lanthimos, Tony McNamara ile yeniden bir araya geliyor.

    Oscar adayı yönetmen Yorgos Lanthimos, yeni projesi uyarlama film Hawkline Monster'ı hayata geçirmek için hazırlıklarına devam ediyor. Başarılı yönetmenin filmin senaryosu için The Favourite'ta birlikte çalıştığı Tony McNamara ile tekrar bir araya geleceği resmi olarak açıklandı.

    1974 yılında okuyucularıyla buluşan, Richard Brautigan'ın yazarı olduğu Gotik Western türündeki kitap Hawkline Monster, Yorgos Lanthimos tarafından beyaz perdeye uyarlanacak. The Lobster, The Killing of A Sacred Deer, Dogtooth ve The Favourite gibi yapımlarla başarı kazanan yönetmen Hawkline Monster için The Favourite'ın yanı sıra The Rage In Placid Lake, The Great, The Secret Life of Us gibi yapımlarla tanınan Tony McNamara ile bir araya gelecek. New Regency şirketi filmin arkasındaki şirket olacak ve yapımcı görevini üstlenecek. It'in yapımcısı Roy Lee, Winchester'ın yapımcısı Andrew Trapani ve Insidious'ın yapımcısı Steven Schneider da projede yer alacak.

    Hawkline Monster isimli kitap, Magic Child isimli 15 yaşındaki bir genç kızın bir evin bodrum katının altındaki mağarada yaşayan canavarı öldürmek için iki silahşörü tutmasını konu ediniyor. Evde Bayan Hawkline yaşıyordur. Bunun ardından Magic Child, Bayan Hawkline ve silahşörleri bekleyen eşsiz bir macera gelecektir.

    The Hawkline Monster kitabı daha önce de filme aktarılmaya çalışıldı. Hal AshbyJack Nicholson ve Dustin Hoffman'lı bir film çekmeye çalıştı. Sonra oyuncular Jeff Bridges ve Beau Bridges olarak değiştirildi. Tim Burton'ın da filmi çekmeye çalıştığı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top