Hesabım
    Lily Collins, David Fincher İmzalı "Mank" Filminden Bahsetti!

    Lily Collins, David Fincher ile olan çalışması hakkında konuştu.

    Inheritance filminin yıldız oyuncusu Lily Collins, film hakkında bir röportaj verdi. Bu sırada da usta yönetmen David Fincher'ın yönetmenliğindeki "Mank" filminden söz etti. Filmde Herman J. Mankiewicz'in sekreteri Rita Alexander'ı canlandıran Lily Collins, Fincher ile birlikte çalışmanın nasıl bir duygu olduğundan bahsetti.

    Vaughn Stein'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu Inheritance, 22 Mayıs tarihinde Amazon üzerinden izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Filmin başrolünde bulunan Lily Collins, Collider'a röportaj verdi. Bu sırada da merakla beklenen David Fincher imzalı "Mank" filmi hakkında konuştu. Yılın en önemli filmlerinden biri olan Mank, Citizen Kane'in senaristi Herman J. Mankiewicz'in senaryo yazım sürecini konu ediniyor.

    Collins, çekimlerini binlerce kez sahne tekrarıyla tamamlayan Fincher ile çalışmanın nasıl bir duygu olduğunu şu sözlerle anlattı: "Kesinlikle çok sevdim. Birkaç yıl önce Warren Beatty ile çalıştım. O da birçok kez sahne tekrarı yapmayı severdi. Ben oyunculuk yapmayı, sahneyi farklı yollarla deneyimlemeyi seven biriyim. Bunu diğer oyuncularla birlikte yapmak, böylece buna cesaret vermek, mükemmelin peşinden koşmak ve Fincher'ın ne istediğini tam olarak bilmek sevdiğim şeyler arasında. Belirgin bir vizyonu olanları seviyorum ve Fincher belirgin vizyonu olanlardan biri. O bir deha. Benim tamamen farklı bir araç kullanmam gerekti. Gary Oldman ile sahnede olmak bambaşka bir zevkti. Orada oturur, onu izlerdim ve her şeyi anlamaya çalışırdım. Harika bir deneyimdi."

    Mank'in senaryosu, David Fincher'ın babası Jack Fincher'a aitti. Film, Orson Welles'in yönetmeni olduğu Citizen Kane'in senaristi Herman J. Mankiewicz'in gerçek hikayesini anlatacak. Mankiewicz'e hayat veren isim, Darkest Hour ile Oscar Ödülü'nün sahibi olan Gary Oldman olacak. Amanda Seyfried ise aktris Marion Davies'i canlandıracak. Lily Collins'i Mankiewicz'in sekreteri Rita Alexander olarak; Tuppence Middleton'ı ise Herman'ın eşi Sara Mankiewicz olarak izleyeceğiz. The Souvenir'in yıldız oyuncusu Tom Burke, Orson Welles'e hayat verecek.

    Mank'in ne zaman izleyicileriyle buluşacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top