Hesabım
    Gael Garcia Bernal ve Nazanin Boniadi, ‘People of the Book’un Başrolünde!

    Jason Isaacs de filmde yer alacak..

    Meksika ve Hollywood'un Altın Küre ödülü sahibi başarılı aktörlerinden Gael García Bernal, Homeland dizisiyle yıldızı parlayan Nazanin Boniadi ve ünlü oyunculardan Jason Isaacs, “People of the Book” adlı filmde başrolleri paylaşacak. Filmin planları arasında dijitalde yayınlanma seçeneği de ciddi anlamda konuşulmaya başladı.

    Son olarak “Mozart in the Jungle”da oynayan, daha önce Amores Perros, Y Tu Mama Tambien, The Motorcycle DiariesNo ve Neruda filmleriyle büyük üne kavuşan yıldız oyuncu Gael García Bernal, How I Met Your MotherHomeland gibi dizilerden yanıdığımız ve şu anda Lord of the Rings'in TV versiyonunda da yer alacak olan Nazanin Boniadi ve Patriot, Harry Potter serisi ve Black Hawk Down gibi fimlerle tanına Jason Isaacs, Good Films Collective'in tarihi draması için anlaşmayı imzaladı.

    Film, Geraldine Brooks'un 2008'de yazdığı ve New York Times'ın en çok satanlar listesine giren romanından uyarlanıyor. Hikaye, el yazması bir belgeyi restore ettirmek için Saraybosna'ya gelen bir kitap konservatörünü takip ediyor. Film, Akademi Ödülü sahibi Danis Tanovic (No Man's Land) tarafından Petter Skavlan (Kon Tiki)'ın senaryosundan yönetilecek.

    Şirket, Morbius'u da yönetecek olan Daniel Espinosa'yla da bir film anlaşması yaptı. The Execuation adlı film 2018'de gerçekleşen Jamal Khashoggi cinayetinin arka planını irdeleyecek ve havada kalan sorulara cevap arayacak. Skavlan bu filmin senaryosunda da görev alacak. Espinosa son olarak Life filmiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top