Hesabım
    Avengers Filmlerinden Sahnelerle Korku Filmi Fragmanı Kurgulandı!

    Marvel filmleri aslında korku türünde olsaydı ne mi olurdu?

    Marvel Sinematik Evreni'nin tüm filmlerinden sahneler alınarak, "Avengers: You Were Suppose To Protect Us" isimli korku filmi fragmanı yaratıldı. Fragmanda başkahramanın Iron Man olduğunu ve Tony Stark'ın insanlığı kurtaramama korkusu içerisinde yaşadığını görüyoruz.

    Youtube'da FullBelly Edits isimli kanaldan bir Avengers videosu paylaşıldı. Video, Marvel Sinematik Evreni'nde yer alan filmlerden uygun sahnelerin kesilerek oluşturulan yeni bir filmin fragman kurgusundan oluşuyor. Avengers: You Were Suppose To Protect Us adını alan filmin temasının korku olduğu görülüyor. Böylece Avengers filmleri, korkulu ters köşeleriyle yeniden hayal edilmiş olundu. Fragman, filmlerde yer alan en karanlık ve rahatsız edici sahneleri içeriyor. Birçok flashbacklere de yer veriliyor. Tony'nin "Yapabileceğim her şeyi yapmadım" demesine tanıklık ediyoruz.

    Avengers ekibi, Avengers: Endgame ile kesin olarak dağılmış bulunuyor. Black Widow, Iron Man ve Captain America ölerek evrene veda etti. Ancak Black Widow'un geçmişini anlatan bir film yakın zamanda vizyona girecek. Marvel yoluna Doctor Strange, Black Panther, Loki, Thor, Hawkeye, She Hulk, Moon Knight, Guardians of The Galaxy, Blade, Fantastic Four, X-Men, Deadpool gibi filmler, diziler ve kahramanlarla devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top