Hesabım
    'Top Gun: Maverick' Filminden Etkileyici Bir Kamera Arkası Videosu Yayınlandı

    Özel videoda dublörlerle yapılan deneme uçuşları yer alıyor.

    Skydance sosyal medya hesabı, Top Gun: Maverick filminin dublör uçuşunu tanıtan çılgın bir video paylaştı. Normal takvimde Top Gun: Maverick'in haziran ayında sinemalarda olması bekleniyordu ama Koronavirüs pandemisi nedeniyle yıl sonuna ertelendi. Hayranlar için yeni gelen video bir nevi nabız yoklama olarak adlandırılabilir. Zira, pandemi etkileri devam ederse, insanların salonlar açılsa bile ne yapacağı henüz belirsizliğini koruyor.

    Tom Cruise'un oynadığı bir filmden beklendiği gibi, Maverick seyirciyi heyecan verici bir yolculuğa çıkarmayı vaat ediyor. Cruise ve diğer oyuncuların filmin uçuş sahneleri için hayatlarını tehlikeye attıkları da biliniyor. Skydance tarafından yayınlanan yeni videoda, sahnede CGI efekti olmadığı vurgulanıyor. 

    Daha önce de dublör kullanmadığı ve gerçekçiliği ön plana aldığı çokça ispatlanan Cruise, yapımcısı da olduğu Top Gun: Maverick için yine aynı yöntemi uyguladı. Teknik ekibi de bu konuda uyaran Cruies, uçuş sahnelerinin CGI olmadan çekilmesini sağladı. Maverick oyuncusu Glen Powell, gerçekte nasıl uçulacağını öğrenerek işleri bir adım daha ileri götürdü ve Cruise, Powell’ın eğitimi için tüm imkanları sağladı.

    Elbette, Cruise'un uzayda film çeken ilk film yıldızı olmaya çalıştığını düşünürsek, Top Gun'dan bile daha yüksek beklentileri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Şimdiden çalışmalarına başladığı projede bakalım bu amacına ulaşabilecek mi? Bu arada, Top Gun: Maverick filmi 25 Aralık 2020 tarihinde ve tabii ertelenmezse vizyona girecek. Cruise, uzayda çekmek istediği film dışında, yeni iki Görevimiz Tehlike filmiyle de meşgul durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top