Hesabım
    Will Smith ve Antoine Fuqua'dan Özgürlük Mücadelesi Filmi:"Emancipation"

    Film, gerçek bir kaçış hikayesini perdeye yansıtacak.

    Hollywood'un sevilen aktörlerinden olan Will Smith, 2000'li yılların üretken yönetmenlerinden Antoine Fuqua'nın yöneteceği gerilim filmi “Emancipation”da başrol oynayacak. William N. Collage, senaryoyu gerçek bir hikayeye dayanarak, Louisiana bataklığını geçmeye zorlanan, özgürlüğe kaçış için mücadelen eden bir köleyi anlatarak yazdı.  

    Üretimin 2021 yılının ilk yarısı içinde başlaması bekleniyor. Smith, James Lassiter, Jon Mone, McFarland Entertainment adına Joey McFarland ve Escape Artists adına Todd Black'le birlikte Westbrook Studios için yapımcılık yapacak. CAA Medya Finans, ABD haklarını temsil ederken, Film Nation Entertainment uluslararası satışları yönetecek.

    Film, yaklaşan sanal Cannes Film Festivali'nin marketing bölümünde alıcılara tanıtılacak. Hem Smith, hem de Fuqua, COVID-19 salgını nedeniyle durdurulan bazı yapımların ortasındaydı. Smith, Warner Bros.'un biyografik spor filmi “King Richard” filmine ara vermek zorunda kaldı. Bu filmde Smith, tenis ikonları Venus ve Serena Williams'ın babasını ve koçunu canlandırıyor. Fuqua ise, Paramount’un aksiyon gerilim filmi “Infinite”nin post prodüksiyon aşamasındaydı. Her iki filmin de "Emancipation"dan önce vizyona girmesi bekleniyor.

    Smith, en son Paramount’un bilim kurgu destanı “Gemini Man”de ve devam filmi Bad Boys for Life'ta rol aldı. Fuqua, Quibi için “#FreeRayShawn”ın yapımcısıydı. Yönetmen olarak, The Equalizer 2 ve Muhammed Ali belgesellerini çekti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top