Hesabım
    Jurassic World: Dominion Çekimleri Temmuz'da Başlıyor!

    Coronavirüs nedeniyle ara verilen Jurassic World 3 çekimlerine yakında devam edilecek!

    Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın başrolünde yer aldığı Jurassic World: Dominion'ın çekimlerine yakın zamanda devam edileceği resmi olarak duyuruldu. Coronavirüs nedeniyle ara verilen set programı, Temmuz ayı içerisinde devam edecek.

    Coronavirüs pandemisinin Mart ayından itibaren tüm dünyaya yayılması nedeniyle Jurassic World: Dominion'ın da aralarında olduğu onlarca filmin çekimleri iptal edilmişti. Universal Pictures'ın yaptığı resmi açıklamaya göre, Jurassic World: Dominion'ın çekimlerine Temmuz ayında devam edilecek. Universal bu konuda şu açıklamayı yaptı: "Belirtileri olan herkes evlerine gönderilmeden önce karantinaya alınacak. Güvenliği sağlamak amacıyla oluşturulan protokollere uyum sağladığımızdan emin olmak istiyoruz. Maliyet önceliğimiz değil. Bizi ilgilendiren kısım güvenlik."

    Birçok film stüdyosu ve şirketi, Hollywood'un üretmeye devam edebilmesi için çalışmalara başladı. Sinema ve televizyon dünyası için ortak olarak yeni kurallar oluşturuldu. Ancak şimdiden birçok film ekibi, çekimler için yurt dışını tercih ediyor. Avatar 2, Shang-Chi gibi büyük bütçeli yapımlar bunlardan yalnızca bazıları.

    Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ı başrolüne yerleştiren Jurassic World serisi, üçüncü filmle birlikte yoluna devam ediyor. Laura DernJeff Goldblum ve Sam Neill gibi isimlerin bulunduğu Jurassic World: Dominion'ın bulunduğu Jurassic World: Dominion'ın yönetmenliğini Colin Trevorrow üstleniyor.

    Eğer coronavirüs salgınının önüne geçilebilirse ve sinemalar sağlıklı bir şekilde devamlılığını sürdürebilirse Jurassic World: Dominion 11 Haziran 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top