Hesabım
    Kevin Bacon ve Amanda Seyried, "You Should Have Left"i Anlatıyor

    Korku filmi You Should Have Left'ten bir video paylaşıldı.

    Blumhouse bünyesinde izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan korku türündeki You Should Have Left'ten bir video paylaşıldı. Röportaj videosunda filmin başrollerini paylaşan yıldız oyuncular Kevin Bacon ve Amanda Seyfried'ın rollerini ve You Should Have Left'i anlattıklarını görüyoruz.

    Klasik bir korku filmi hikayesinden izlemeye değer bir hikayeye dönüşmesini beklediğimiz You Should Have Left'in oyuncuları Kevin Bacon ve Amanda Seyfried, rol aldıkları filmi anlattı. Öncelikle birbirini seven, ama karmaşık bir ilişkiye sahip bir bir çiftin, küçük kızları ile birlikte yeni bir evde yaz tatillerini geçirmek üzere yola koyulduklarını görüyoruz. Ama zamanla çift, evdeki sürekli değişiklikler olduğunu görüp paranoyaklaşma evresine geçiş yapıyor. Kevin Bacon'ın söylediklerine göre You Should Have Left, uzay-zaman düzlemini bükmeye başlıyor ve işler farklı bir hal alıyor.

    Merakla beklenen You Should Have Left'in konusu ise şöyle: Orta yaşlı bir adam olan Theo Conroy, ile genç aktris karısı Susanna evliliğinde sorunlar yaşamaktadır. İlişkilerini onarmak isteyen Theo ve Susanna, altı yaşındaki kızları Ella ile birlikte Galler kırsalına tatile gitmeye karar verir. Tatilin ilk günleri çift için oldukça verimli geçer. Ancak çok geçmeden kendilerini büyük bir kabusun içinde bulurlar.

    Psikolojik gerilim türündeki You Should Have Left'in yönetmenliğini Jurassic Park, Stir of Echoes, Mission: Impossible, Spider-Man gibi yapımların usta senaristi David Koepp üstleniyor. Daha önce de Üçkağıtçı Mortdecai, Premium Rush, Ghost Town gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Koepp, en son 2015 yılında yönetmen olarak bir işe imza atmıştı. Ayrıca Koepp, başka bir Universal projesi olan The Bride of Frankenstein'ın da senaryosunu kaleme alıyor.

    You Should Have Left, 19 Haziran'dan itibaren dijital olarak kiralanabilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top