Hesabım
    Matthias Schoenaerts, Tom Hardy'nin Yapımcı Olduğu ‘Wildlands'in Başrolünde!

    Gerilim filmi için kadro tamamlandı.

    Ünlü Belçikalı aktör Matthias Schoenaerts, yönetmen Kim Mordaunt'un gerilim filmi “Wildlands”te başrol oynayacak. “Rust and Bone” aktörü, dünyanın en ağır mayınlı ülkelerinden biri olan Angola'ya gönderildiğinde, kariyeri için son şansı bu ülke olan bir bomba imha uzmanını oynayacak. 

    Kökleri Mordaunt’ın Asya ve Afrika’daki bomba imha dünyası hakkındaki derin bilgilerine dayanan hikaye, Mordaunt ve John Collee (Hotel Mumbai) tarafından yazılmış bir senaryoya dayanmaktadır. Film, Afrika'da çekilecek. Proje, Mordaunt ve Sylvia Wilczynski’nin Red Lamp Films şirketi tarafından Screen Australia'nın yardımıyla geliştirildi. Tom Hardy ve Dean Baker, Red Lamp Films'le birlikte yapımcılık görevini üstlenecek. 

    HanWay Films, dünya çapında satış haklarını satın aldı ve filmi önümüzdeki hafta Cannes'ın düzenleyeceği sanal marketing organizasyonunda tanıtacak. Mordaunt, yaptığı açıklamada; “Bölünmüş zamanlarımızda, 'Wildlands', derinlemesine dokunan bir hikaye barındırıyor. Şimdi, her zamankinden daha fazla siyah-beyaz, doğa - teknoloji, birlikte çalışan ve ilerleyen erkek - kadın hikayelerine ihtiyacımız var.” dedi.

    Hardy Son & Baker'dan Dean Baker ise; “Film yapımcılarını seviyoruz ve sorular soran, izleyiciyle etkileşime giren ve insanları düşündüren filmleri seviyoruz, ancak eğlendirme hedeflerini asla gözden kaçırmıyoruz.” sözlerini paylaştı. Filmin muhtemelen 2021 yılı sonlarında gösterime girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top