Hesabım
    Amanda Seyfried, Mamma Mia 3 İhtimalleriyle İlgili Konuştu

    Mamma Mia'ya üçüncü devam filmi gelecek mi?

    Son olarak Kevin Bacon ile birlikte "You Should Have Left"in yıldızı olan başarılı oyuncu Amanda Seyfried, verdiği röportajda müzikal film Mamma Mia'dan ipuçları verdi. Collider ile konuşan Seyfried, Mamma Mia 3 filminin gelip gelmeyeceği sorularını yanıtladı.

    David Fincher imzalı Mank filminde rol alan Amanda Seyfried, gelecek projeleri ve rol aldığı filmler hakkında konuştu. Kevin Bacon ile başrolünü paylaştığı korku filmi "You Should Have Left" geçtiğimiz günlerde izleyici karşısına çıkmıştı. Collider'a röportaj veren Seyfried, ayrıca başrolünde yer aldığı Mamma Mia serisine devam filminin gelip gelmeyeceğinden bahsetti. Oyuncu, herkesin Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz filmini sevmesi üzerine şu sözleri sarf etti:

    "Daha iyi bir hikaye, çünkü geliştirecekleri bir şeyler vardı. Tıpkı ilk filmin sahne showlarıyla birleşmesi gerektiği gibi. Yani biraz sıkışmış gibiydiler. İkinci filmin hikayesinde herhangi bir şey olabilirdi. Meryl Streep'in karakterinin ölmesi bize iyi hikayeler verdi. Bu dahice bir fikirdi, çünkü onu kaybetmek istemiyorduk. Ama aynı zamanda neler yapabileceğimize bakıp geri dönebilirdik. Lily James, genç Meryl olabilirdi. Filmde yer alan herkes tek seferde filme evet diyebilirdi, çünkü birbirimizle görüşmek istiyorduk. Umarım Mamma Mia 3 olur. Daha önce söylediğim şeyi tekrar söyleyeceğim, umarım yanılıyorumdur. Bence üçüncü filme yetecek kadar ABBA şarkısı yok. Çünkü yeniden Super Trooper'ı, Mamma Mia'yı kullanmak zorundayız. Ve bunu farklı bir yoldan yapmak zorundayız."

    Amanda Seyfried'ın rol aldığı You Should Have Left filmi şimdilerde VOD olarak izleyici karşısında bulunuyor. Ayrıca Man filminin Ekim ayı içerisinde gösterime gireceği söyleniyor. Seyfried filmde oyuncu Marion Davies'e hayat veriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top