Hesabım
    Anne Hathaway ve Bill Murray, 'Bum’s Rush' Filminde Bir Araya Geliyor!

    Usta oyuncu Robert Duvall da projeye dahil olabilir

    Anne Hathaway ve Bill Murray, “Bum’s Rush” adlı drama için bir araya geliyor. Filmde Oscar ödüllü efsane oyuncu Robert Duvall da yer alabilir. Rocket Science, salı günü Cannes'ın sanal marketinde dökümleri açıkladı. CAA Medya Finance, Rocket Science'ın uluslararası satışları yürütmesiyle iç hakları temsil etmektedir.

    Yaklaşan Tom Hanks savaş draması “Greyhound”u da yöneten Aaron Schneider, C. Gaby Mitchell’in senaryosundan “Bum’s Rush”ı yönetiyor. Hikaye, yolu tek başına gezen bir sokak köpeği olan Bum ve Hathaway'in canlandırdığı son derece yetenekli özel üretici arasındaki ilişkiye odaklanıyor. İkili, kendilerini hem kalplerini hem de zihinlerini hayal bile edemeyecekleri şekilde değiştirecek olan ciddi bir buluşma noktasında bulurlar.

    Yapımcılıkları arasında “Loving” ve “The Tree of Life” gibi filmler yer alan Sarah Green, Mitchell'le birlikte yapımcılık görevini üstlenecek. Film, Santa Barbara ve New Mexico'da çekilecek. Schneider yaptığı açıklamada; “Get Low" ortakları Robert Duvall, Bill Murray ve C. Gaby'le yeniden bir araya gelmekten çok mutluyum. Mitchell, Anne Hathaway ve Sarah Green'le çalışmaktan dolayı da çok memnun. Çok özel bir proje ve bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Hepimiz bu takımda köpek severiz ve şimdi hayatımızdaki değerlerini her zamankinden daha fazla takdir ediyoruz.” dedi.

    Anne Hathaway, son olarak Dark Waters ve The Last Thing He Wanted filmlerinde yer aldı, Bill Murray ise Zombieland: Double Tap ve The French Dispatch çekimleriyle meşguldü. Efsane oyuncu Robert Duvall, Widows filminde rol aldıktan sonra 12 Mighty Orphans için çalışmalara başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top