Hesabım
    Richard Armitage, Paz Vega ve John Leguizamo, 'The Man From Rome'un Kadrosunda!

    Filmde, Vatikan'da geçen bir dizi cinayet anlatılıyor.

    Getty images

    Arturo Perez-Reverte'nin kitabına dayanan, Moonstone tarafından Cannes Sanal Marketi'nde satılan The Man from Rome, bir kilisede gerçekleşen birkaç gizemli cinayeti araştırmak için Vatikan'dan gönderilen bir ajanın hikayesini izliyor. Richard Armitage (Hobbit), Paz Vega (Spanglish) ve John Leguizamo (Carlito's Way), ünlü İspanyol yazar Arturo Perez-Reverte'nin eserinden uyarlanacak filmde başrolleri paylaşacaklar. 

    Film için, önümüzdeki yılın başlarında İspanya'da çekimlere başlanması bekleniyor. Geraldine Chaplin, Paul Guilfoyle ve Marlon Moreno filmin diğer önemli oyuncuları. Film, Enrique Cerezo Producciones Cinematograficas, Drumskin Productions ve Fundacion Enic Producciones tarafından sergilenecek. Pazartesi günü başlayan Cannes Sanal Marketi'nde yer alan Moonstone Films, uluslararası satışları gerçekleştiriyor.

    Ödüllü Kolombiyalı yönetmen Sergio Dow (Hemingway, The Hunter of Death, filmi kendi senaryosundan yönetecek ve iki Oscar adaylığı bulunan görüntü yönetmeni Ed Lachman (Carol, The Virgin Suicides, Desperately Seeking Susan)'la birlikte çalışacak.

    The Man from Rome adlı film, yıkılma tehdidi altında, çökmekte olan bir kilisede birkaç gizemli cinayeti araştırmak için İspanya'dan Sevilla'ya gelen, Vatikan'ın istihbarat sisteminin bir ajanı olan Baba Lorenzo Quart'a (Armitage) odaklanıyor. Yol boyunca, yeni boşanmış bir aristokrat, eski bir düşman ve bir grup emlak yatırımcısı gibi bir dizi tuhaf ve dürüst olmayan karakterle karşılaşır. İspanya-Kolombiya ortak yapımı olan film, Enrique Cerezo, Alina Hleap ve Rich Cowan tarafından üretiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top