Hesabım
    Campbell Scott, Önemli Bir Rolle "Jurassic World: Dominion"a Katıldı

    Jurassic Park filmindeki bir karakterle birlikte Campbell Scott, Jurassic World 3'te yer alacak.

    Colin Trevorrow'un yönetmen koltuğuna oturduğu "Jurassic World: Dominion"ın kadrosunda yeni bir isim eklendi. Açıklananlara göre Campbell Scott, Jurassic Park kitabında ve ilk Jurassic Park filminde yer alan bir karaktere hayat verecek. Bu karakter de doktor Lewis Dodgson olacak.

    House of Cards, Roger Dodger gibi yapımlarla tanınan Campbell Scott'ın Jurassic World: Dominion filminde kilit bir karaktere hayat vereceği söyleniyor. Collider'ın özel haberine göre Scott'ın karakteri Lewis Dodgson olacak. İlk kez 1990 yılında piyasaya sunulan Jurassic Park romanı Lewis Dodgson karakterine ev sahipliği yapıyordu. Lewis Dodgson, genetik değiştirme üzerine ürün geliştiren BioSyn şirketinin başında bulunuyordu. BioSyn şirketine Steven Spielberg'ün Jurassic Park'ında yer verilmemişti. Ancak karakter Cameron Thor tarafından canlandırılmıştı. Ayrıca karakter The Lost World: Jurassic Park devam filminde de görülmüştü.

    Jurassic World: Dominion'da Dodgson tam olara BioSyn'in başındaki isim olarak karşımıza çıkacak. Jurassic World: Dominion'ın çekimlerine Temmuz ayı içerisinde başlanacağı açıklanmıştı. Filmin oyuncu kadrosuda Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ı başrolüne yerleştiren Jurassic World serisi, üçüncü filmle birlikte yoluna devam ediyor. Laura DernJeff Goldblum ve Sam Neill gibi isimlerin bulunduğu Jurassic World: Dominion'ın bulunduğu Jurassic World: Dominion'ın yönetmenliğini Colin Trevorrow üstleniyor.

    Eğer coronavirüs salgınının önüne geçilebilirse ve sinemalar sağlıklı bir şekilde devamlılığını sürdürebilirse Jurassic World: Dominion 11 Haziran 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top