Hesabım
    Yeni "Karayip Korsanları" Filminde Başrol Margot Robbie'nin!

    Filmin senaryosunu Birds of Prey'den tanıdığımız Christina Hodson yazacak.

    Son dönemin en başarılı ve çıkış yakalayan oyuncularından olan, Oscar adayı Margot Robbie, kadın liderliğindeki yeni bir Karayip Korsanları filminde ve belki de serisinde başrolü oynayacak. Dizinin senaryosunu ise Robbie'yle birlikte “Birds of Prey”de beraber çalışan yazar Christina Hodson kaleme alacak.

    Ertleme haberlerinin arasında ve pandeminin ortasında müjdeli haberi veren Disney, adsız projenin erken gelişim aşamasında olduğunu duyurdu. Robbie-Hodson işbirliği, ekim ayında Ted Elliott ve "Chernobyl" yaratıcısı Craig Mazin'in bir araya gelerek yeni bir hikaye geliştirmek için işe koyulduğu yeni "Karayip Korsanları" projesinden ayrı olarak gelişiyor. Yani, önümüzdeki yıllar iki ayrı Karayip Korsanları serisi izleyebiliriz.

    Beş, “Pirates of the Carribean” filminin de yapımcılığını üstlenen Jerry Bruckheimer, hem Elliot / Mazin, hem de Robbie / Hodson projelerinin yapımcılığını da üstlendi. Johnny Depp'in Kaptan Jack Sparrow rolünü oynadığı önceki filmler, yurt içinde 1.5 milyar dolar ve uluslararası alanda 3 milyar dolar hasılat elde etti ve Kuzey Amerika pazarı giderek daha küçük bir paya sahip oldu. 2017 yapımı “Dead Men Tell No Tales”, iç pazarda toplam 172 milyon dolar hasılata ulaşırken, dış pazarda 622 milyon dolar kazandı. Beş filmin tamamı, dünya çapında 650 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. 

    Margot Robbie, bu yılın başlarında “Bombshell” performansıyla Oscar adaylığı kazandı ve Tarantino filmi "Once Upon a Time in Hollywood" filminde Sharon Tate'i canlandırdı. Harley Quinn karakterini ise bir kez daha, James Gunn’ın yaklaşmakta olan “Suicide Squad” devam filminde canlandıracak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top