Hesabım
    Ellen Kuras, Kate Winslet'in Başrolde Olacağı Lee Miller Biyografisini Yönetecek!

    Başarılı ikili "Eternal Sunshine of the Spotless Mind"dan sonra yeniden bir arada

    Ellen Kuras, Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet'in oynayacağı dramayı yönetmek için çalışmalara başladı. Vogue kapak modeli olarak kariyerine başlayan ve daha sonra İkinci Dünya Savaşı muhabiri olan Lee Miller'in biyografisinin yer alacağı filmin ismi "Lee" olarak açıklandı. Liz Hannah, daha önce Entertainment One'da geliştirilmekte olan bağımsız filmin senaryosunu yazacak.

    Filmin yönetmeni olan ve Hollywood'un en başarılı görüntü yönetmenleri arasında gösterilen Kuras yaptığı açıklamada; “Eternal Sunshine of the Spotless Mind filmindeki tecrübelerimizden bu yana Kate ve ben sık sık kendi başımıza bir şeyler ürettik ve çoğu zaman da işbirliği yaptık. Lee, bize çok hayran olduğumuz parlak bir yazar olan Liz Hannah tarafından yazılan bir senaryo ile geldiğinde, filmi yapmak için karşı konulmaz bir fırsat verdi." dedi. Rocket Science, Cannes Sanal Marketi'nden başlayarak uluslararası satışları yürütecek ve Lee'yi finanse edecek. 

    Lee, Lee Miller'ı II. Dünya Savaşı'nın ön saflarında bir foto muhabiri olarak çalışırken takip edecek ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma misyonuna devam ederken Nazi Almanyası'na da fonda yer verecek. Miller, ihanet sonrasında, kendi geçmişinin gerçekleri hakkında bir hesaplaşmaya girecek. Tüm bunların ışığında film, bir Miller portresiye izleyici karşısına çıkacak. 

    Hopscotch Features adına Troy Lum ve Andrew Mason, Winslet'la birlikte yapımcılık görevini üstlenecek. Senaryo, Lee’nin oğlu Anthony Penrose'un "The Lives of Lee Miller" kitabından uyarlandı. Penrose ve Miller mülkü, tüm fotoğrafları ve günlükleri içeren Lee Miller arşivlerine prodüksiyon erişimi verdi. Lee, 2021 ilkbaharında üretime başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top