Hesabım
    Sosyal Medyada Cem Yılmaz - Netflix Gerginliği!

    Cem Yılmaz, filminin sosyal medyadan duyurulmamasına tepki gösterdi.

    Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz yıl gösterime giren film serisi Kara Komik Filmler'in ikinci bölümü, dolayısıyla 3. ve 4. filmleri Netflix Türkiye'de gösterime girdi ve hemen top 10 listesinin zirvesine oturdu. "Deli" ve "Emanet" adlı filmlerde, geri planda kalmış, hayatın görmezden geldiği karakterlerin yeni hikayeleri anlatılıyor. Bu iki film, 26 Haziran Cuma günü yayına başladı. Bu filmler özelinde sosyal medya hesabından paylaşım yapmayan Netflix Türkiye, Cem Yılmaz'ın tepkisiyle karşılaştı.

    Filmin prömiyer yaptığı gün Cem Yılmaz sosyal medya hesabından filmin duyurusunu yaptı ve Netflix Türkiye'yi de etiketledi. Bir gün sonrasında, herhangi bir paylaşım yapılmadığını gören Yılmaz, "Netflix Türkiye nin haberi yoktur büyük ihtimalle. @netflixturkiye tatlım bizim film sizde dün çıkmış olması lazım tweet atma mı dediler yoksa?" diyerek tepkisini dile getirdi. Netflix Türkiye, bu tweeti alıntılayarak "Bu bir #KarakomikFilmler2 duyuru tweet'idir." yazan bir mesaj yayınladı. Bu durum Cem Yılmaz'ı daha da fazla sinirlendirdi ve sert bir tepki içeren tweet paylaştı.

    İki taraftan da yeni bir açıklama ya da paylaşım gelmedi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Cem Yılmaz'ın fazla alınganlık gösterdiğini savunanlar da var, paylaşım yapılmamasından dolayı tepkisinin haklı olduğunu düşünenler de... Netflix Türkiye'nin orijinal yapımlar hariç, yerli filmlerin duyurularını pek yapmadığı da biliniyor. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top