Hesabım
    "Ninja Turtles" Animasyon Filmi İçin Çalışmalar Başladı

    Yapım ekibinde ünlü oyuncu Seth Rogen da var..

    Teenage Mutant Ninja Turtles, yeni bir beyaz perde macerası için animasyona geri dönüyor. Nickelodeon Animation, Seth RogenEvan Goldberg ve James Weaver'ın yönettiği yapım şirketi Point Grey Pictures'la birlikte filmi üretecek. Phil Lord ve Chris Miller tarafından üretilen ve yakın zamanda izlenecek olan animasyon filmi Connected'ın direktörlerinden Jeff Rowe, filmi Neighbors'un da senaryo yazarı olan Brendan O’Brien'in senaryosundan yönetecek.

    Proje, Nickelodeon Animation'ın ilk CG animasyon filmi olacak ve stüdyo, CG animasyon serisiyle 2012'de küçük ekran için yapılan Teenage Mutant Ninja Turtles serisinin izinden gidecek. Stüdyo ayrıca, Netflix'le Rise of Teenage Mutant Ninja Turtles TV dizisini temel alan 2D animasyon filmi için de çalışıyor. Ninja Kaplumbağalar, pizza ve Ninjutsu sevgileriyle bilinen, insansı kahramanlara dönüşen dört kardeş kaplumbağanın maceralarına odaklanıyor. Hayata ilk olarak 1984'te Kevin Eastman ve Peter Laird tarafından yayınlanan bir indie çizgi roman olarak başlayan proje, yayınlandığı her dönem ilgi toplamayı başarmıştı.

    En son Michael Bay yapımı filmler ve 2007 animasyonlu Teenage Mutant Ninja Turtles filmi görücüye çıkan hikaye, 80'lerin animasyon dizilerinin yanı sıra çoklu film serilerini de ortaya çıkarmıştı. Ramsey Naito, Nickelodeon için yeni filmi denetleyecek isim olacak. Josh Fagen ise, Point Grey Pictures adına filmi denetleyecek. Paramount Pictures ise filmi dağıtacak.

    ViacomCBS Kids & Family Entertainment başkanı Brian Robbins; "Seth, Evan ve James'in dehasını Ninja Kaplumbağalar'ın ayrılmaz bir parçası olan mizah ve aksiyona eklemek, yaratıcı bir bakış açısı getirecek. Ne yaptıklarını görmek için sabırsızlanıyorum ve Ramsey Naito ile ekibinin Nick Animation Studio'yu başka bir harika yöne götürmek için heyecanlı olduğunu biliyorum. Çünkü bu iş, CG animasyonlu ilk projeleri." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top