Hesabım
    Vince Vaughn ve Paul Walter Hauser, Komedi Filmi ‘Queenpins’in Kadrosunda

    Oyuncu kadrosunda Kristen Bell ve Leslie Jones da yer alıyor..

    Vince Vaughn ve Paul Walter HauserKristen Bell ve Leslie Jones'la birlikte “Queenpins” adlı komedi filminde rol alacaklar. Bağımsız finansör Align, finansman ve ortak yapım sağlamak için AGC Studios, Aloe Entertainment ve Marquee Entertainment'a katıldı. Ön yapım yaz sonu Los Angeles'ta başlayacak.

    “Queenpins”, kendi senaryolarından karı koca Aron Gaudet ve Gita Pullapilly (Beneath The Harvest Sky) tarafından yönetilecek. Film için, ABD tarihindeki en büyük sahte kupon dolandırıcılığının gerçek hikayesinden esinlenildi. Bell ve Jones banliyöde yaşayan ev kadınları ve en iyi iki arkadaşı oynayacak. İkili, kupon taklit etme ve biraz para kazanma yolundayken planları daha tehlikeli hale gelecek ve macera, tamamen 40 milyon dolarlık bir suç yolculuğuna dönüşecek.

    AGC’nin Üretim Müdürü Linda McDonough, Adrian Politowski ve Martin Met'le birlikte Marquee Entertainment adına prodüksiyon yapacak. AGC’den Stuart Ford ve Anik Decoste üst düzey yapımcı olarak filmde görev alacak. Filmin üretiminin, pandemi şartlarında bir gerileme olmazsa yaz sonunda başlaması planlanıyor. Gözterim tarihi ise 2021 baharı olarak planlanıyor.

    Vaughn’un son filmleri arasında “Seberg” ve “Hacksaw Ridge” yer alıyor. Hauser ise, Clint Eastwood’un “Richard Jewell” filminde rol aldı. Roket Science uluslararası satışı düzenliyor. Filmin finansmanında yer alan CAA Media Finance, ABD dağıtım haklarını temsil ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top