Hesabım
    Idris Elba "Luther" Filminin Geleceğini Söylüyor

    Idris Elba, Luther filmi yapma ihtimallerinin olduğunu dile getirdi.

    Hem Marvel, hem de DC için yıldız bir oyuncu olan Idris Elba, yıllarca canlandırdığı Luther karakterinden bahsetti. Söylediklerine göre, bir BBC dizisi olarak izlediğimiz Luther'a film çekilebilir. Idris Elba, Luther filmi fikrine yakın olduklarından bahsetti.

    Son olarak Cats ve Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw filmlerinde izlediğimiz Idris Elba, Luther hakkında konuştu. Londra'nın en belalı dedektiflerinden biri olan John Luther'a 2010 yılından beri hayat veren Elba, karakter için bir filmin hayata geçirilebileceğini söyledi. Son olarak rol aldığı In The Long Run dizisi için düzenlenen Zoom etkinliğinde konuşan Elba, şu anda Luther için resmi olan bir planın bulunmadığını söyledi: "Luther'ın bir film ile geri dönmesini istediğim artık kesin. Ve size şunu söyleyebilirim ki Luther filmi çekmeye çok yakınız."

    Luther dizisinin konusu ise şöyle: Tehlikeli bir dedektif olan John Luther, Londra Ağır Suçlar Birimi'ne bağlı çalışan zekasına güvenen, ukala ve gerektiğinde şiddete başvuran bir adamdır. Kural tanımaz dedektif, av ve avcı, zanlı ve mağdur arasında gidip gelirken iyi ile kötü arasındaki dengeyi kurmakta bazen zorlanır. Dizinin şimdiye kadar BBC ekranlarında izleyicileriyle buluşan 5 sezonu bulunuyor. Eğer gerçekleştirilebilirse Luther filminin "Seven" ya da "Along Come a Spider" filmlerine benzeyebileceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top