Hesabım
    Amy Seimetz'in Korku-Komedi Filmi "She Dies Tomorrow"dan Fragman!

    Seimetz, ikinci uzun metrajında tür denemesiyle geliyor

    Neon, yazar-yönetmen Amy Seimetz'in psikolojik korku ve komedi karışımı olarak tanımlanan yeni tür filmi She Dies Tomorrow'un fragmanını yayınladı. Kate Lyn Sheil, bir sabah uyanan ve yarın öleceğine ikna olan Amy rolünü canlandırıyor. Ölüm sanrıları, bir virüs gibi etrafındaki kişilere de bulaşmaya başladıkça, Amy ve arkadaşları adeta çılgınlığa doğru sürükleniyorlar ve işler çığrından çıkıyor. 

    Filmde, Sheil'a destek verecek yardımcı oyuncular arasında, Kentucker Audley, Chris Messina, Katie Aselton, Tunde Adebimpe, Jennifer Kim, Josh Lucas, Olivia Taylor DudleyMichelle Rodriguez ve korku filmleri yapımcısı Adam Wingard yer alıyor. Wİngard'ın çektiği You Are Next ve A Horrible Way to Die filmlerinin başrolünde Amy Seimetz yer almıştı. Korku türüne yeni bir yapım kazandıran başarılı yönetmen Seimetz, 2012 yılında Sun Don't Shine filmini çekmiş ve eleştirmenlerden övgü dolu yorumlarla karşılanmıştı.

    Sheil ve Audley, Sun Don’t Shine filminde de rol almışlardı. Seimetz ile Messina ise The Secrets We Keep filminde beraber kamera karşısına geçmişlerdi. Neon, filmi 31 Temmuz'da arabalı sinemalarda gösterime sokmayı planlıyor. 7 Ağustos'ta ise internet üzerinden satış ve kiralamaya başlayacak. Filmin yayınlanan fragmanı ise oldukça heyecan verici ve merak uyandırıcı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top