Hesabım
    Cynthia Erivo, Universal'ın Müzikal Draması 'Talent Show'da Rol Alacak

    Oscar adayı oyuncunun yeni projesi belli oldu.

    2019'daki "Harriet" performansıyla Oscar'a aday gösterilen, Tony, Emmy ve Grammy Ödülü sahibi Cynthia Erivo, Universal'da kurulan müzikal bir drama olan Talent Show'a geldi. Gandja Monteiro (Vida, Chi), filmi Step Up serisini oluşturan ve Save the Last Dance'i yazan Duane Adler'in bir fikrinden yola çıkarak çekecek.

    Talent Show, her yıl düzenlenen yetenek şovlarında bir grup risk altındaki gence liderlik etmek için Chicago'ya geri dönen Erivo'nun canlandırdığı başarısız bir söz yazarının hikayesini anlatacak. Lena Waithe senaryonun en son sürümünü yazdı. Aimee Lagos (Chi) ve Adler, önceki taslakları kaleme aldmıştı. En son The Hate U Give'i yapan George Tillman Jr. ve Robert Teitel, State Street Pictures adına prodüksiyon yapacaklar.

    Lena Waithe, aynı zamanda State Street’ten Jay Marcus'la birlikte yapımcı olacak. Projenin şu anda bir başlangıç ​​tarihi yok. Üst düzey yönetici Erik Baiers ve kıdemli üretim başkanlarında Sara Scott projeyi Universal adına denetliyor. State Street'te geliştirme yapan Marcus ise projeyi şirket adına denetleyecek.

    Şarkıcı ve söz yazarı olan Erivo, The Color Purple'ın Broadway'deki yeniden çevrimindeki üstlendiği rol için bir müzikalde en iyi kadın oyuncu olarak Tony Ödülü kazandı. Bu ödül, tiyatronun Oscar'ı olarak kabul ediliyor. Kölelik karşıtı Harriet Tubman'ın biyografisini anlatan Harriet'la en iyi kadın oyuncu ve en iyi orijinal şarkı dalında Oscar adaylığı aldı. Widows ve Bad Times at the El Royale'de görülen Erivo, şu anda HBO’nun Stephen King uyarlaması The Outsider'ın yıldızlarından biri.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top