Hesabım
    Megan Fox’lu Aksiyon Filmi ‘Rogue’dan Fragman!

    Megan Fox, iddalı bir aksiyon filmiyle geliyor..

    Transformers serisinin yıldızı olan güzel oyuncu Megan Fox'un rol aldığı aksiyon gerilim filmi Rogue'dan fragman yayında. Rogue, hatırlayacağınız üzere, on yıldan uzun bir süre önce çekilen bir katil timsah filminin de adıydı. Şimdi ise timsahların yerini katil aslanlar aldı ve Megan Fox peşlerine düşecek. Tabii savaşması gereken başka canlılar da var!

    Megan Fox, Decepticon'lar ve yönetmen Michael Bay'la çalıştığı dönemde yaşadığı adrenalin yetmemiş olacak ki bu sefer tamamen aksiyon içeren bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Fox, takım lideri O’Hara olarak, Afrika'nın ücra bir köşesinde tutsakları kurtarmak için cesur bir görevde bulunan paralı asker ekibine liderlik ediyor. Görev elbette ters gidiyor ve ekip Afrika'da mahsur kalıyor. O’Hara’nın kadrosu kanlı, isyancı çeteyle acımasız bir mücadeleye girerken, bir yandan da onları tek tek avlayan vahşi aslanlardan oluşan bir grupla yüzleşmek zorunda kalıyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda oturan M.J. Bassett, senaryoyu Isabel Bassett ve Philip Winchester'la birlikte kaleme aldı. Filmin diğer önemli oyuncuları arasında Jessica Sutton, Calli Taylor, Brandon AuretAdam Deacon ve Sisanda Henna yer alıyor.

    Rogue'un yayınlanan ilk posteri avcının av haline geleceğin işaret ediyor, bu yüzden Fox'un Megatron'dan çok daha acıkmış olan bazı aslanları alt edip edemeyeceğini film izlediğimizde öğreneceğiz. Lionsgate, filmi 28 Eylül'de dijital platformlarda gösterimde sunacak. Çok geçmeden Blu-ray ve DVD satışı da başlayacak. Megan Fox son olarak Think Like a Dog filminde rol almıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top