Hesabım
    Benedict Cumberbatch'in Çizgi Roman Dükkanına Yaptığı Sürpriz Ortaya Çıktı!

    Doctor Strange çekimleri sırasında Benedict Cumberbatch ve Scott Derrickson bir çizgi roman dükkanını basmış.

    Scott Derrickson, 2016 yılında izleyicileriyle buluşan Doctor Strange'in çekimleri yapıldığı sırada çekilen bir videoyu paylaştı. Videoda yıldız oyuncu Benedict Cumberbatch'in bir çizgi roman dükkanına dalıp, çizgi roman hayranlarının fotoğraf çekmesine izin verdiği görülüyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin devamlılığını sağlayacak olan önemli karakterlerden birini ilk kez izleyici karşısına çıkaran Doctor Strange, beğenilen bir film olmayı başarmıştı. Filmin yönetmen koltuğuna, şimdilerde Marvel ile arası açık olan Scott Derrickson oturuyordu. Yönetmen filmin çekimlerine başlandığı ilk sıralarda çektiği bir videoyu paylaşarak şu sözleri sarf etti: "Daha önce hiç gösterilmeyen bir an. Manhattan'da bir çizgi roman dükkanının önünde çekim yaparken, aniden Benedict'e çizgi roman dükkanına girmesini söyledim ve o da kabul etti."

    Şimdilerde Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmi gündemde bulunuyor. Bir süre önce filmin yönetmenliğinden Scott Derrickson ayrıldı ve yerine Spider-Man serisinin yönetmeni Sam Raimi geldi. Raimi aynı zamanda Evil Dead serisi gibi önemli korku yapımlarını çekmişti. Doctor Strange 2'nin de korku türüne yakın olacağı biliniyor. Bu nedenle Sam Raimi'nin iyi bir seçim olacağından şüphe yok.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch'in yanı sıra filmin kötü karakteri olarak Chiwetel Ejiofor geri dönüş yapacak. Ayrıca Marvel filmlerinde Scarlet Witch olarak tanıdığımız Elizabeth Olsen filmde Cumberbatch'in yanında saf tutacak. Benedict Wong ise Wong karakteri ile filmde karşımıza bir kez daha çıkacak. Filmin çekimlerine yakın zamanda başlanacağı söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top