Hesabım
    ‘John Wick’i Yaratan Ekip, Güney Kore Aksiyonu ‘The Man from Nowhere’ın Yeniden Çevriminde!

    Chad Stahelski and Derek Kolstad re-make için kolları sıvadı.

    2010'daki çıkışından bu yana adından sıkça söz ettiren Güney Kore aksiyon-gerilim filmi "The Man from Nowhere", Amerikalı film yapımcıları ve stüdyoları için her zaman çekici olmuştur. Lee Jeong-beom tarafından yönetilen film, Won Bin'i titiz bir adam olarak başrole koymuştu. Dimension Films, New Line'ın 2016'da çekimlere başladığını duyurmadan önce, 2012'de Shawn Christensen'in (Abduction) yazması için hakları satın almıştı. İki projede askıda kaldı ve şimdi New Line tarafında çalışmalar hayata geçiyor gibi görünüyor.

    Hollywood Reporter'ın haberine göre, Chad Stahelski ve Derek Kolstad'tan oluşan yaratıcı John Wick ekibi New Line için filmi üretecek ve yazacak. Fİlmin orijinal hikayesi, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından Léon ile John Wick'e benzetilmişti. Won, sabit fikirli, şiddetli bir kurtarma ve intikam peşinde koşarken gizemli olan, ölümcül bir adamı oynuyor. Kim Sae-ron tarafından oynanan küçük bir kız kaçırılıyor ve heyecan bu noktada başlıyor.

    Re-make projenin hiçbir önemli detayı belli olmasa da John Wick referansının, orijinal filmden daha çok aksiyon içereceği tahminini düşünmemizi sağlıyor. Stahelski ve Kolstad, filmde 87Eleven Entertainment prodüksiyon / dublör takımıyla çalışacaklar. Bu da aksiyonun gücü konusunda bir fikir daha verecektir.

    Stahelski dışında, yapımcılar arasında 87Eleven adına Jason Spitz, New Line adına Richard Brener, Josh Mack ve Chris Pan yer alıyor. Güney Kore'den gelen İngilizce yeniden yapımlar genelde pek başarılı olamıyor. Usta yönetmen Spike Lee'nin Oldboy yeniden çevrimi bile oldukça kötü eleştiriler aldı ama Scorsese'nin The Departed'ı gibi sevilen filmler de var. Bu kez kadro iddialı ve yine iyi bir film bizi bekliyor olabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top