Hesabım
    Chad Stahelski ve David Leitch, Matrix 4 Ekibinde Yer Alacak!

    Eski dublör, yeni yönetmenler Matrix 4'e katılıyor.

    Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un dahil olduğu bir kadroyla birlikte Matrix 4 geri dönüyor. Açıklanan yeni bilgilere göre, Matrix serisinde dublörlük yapan ve ardından yönetmenliğe adım atan Chad Stahelski ve David Leitch, Matrix 4 ekibine katıldı.

    Orijinal Matrix üçlemesinde dublör olarak görev alan Chad Stahelski ve David Leitch, Matrix 4'ün kadrosuna resmi olarak katıldı. John Wick serisinin yönetmen koltuğuna oturan Stahelski, Collider'a verdiği bir röportajda, dublörlere ve oyunculara dövüş ve koreografi eğitimi vermeleri için çağrıldıklarından bahsetti. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Gerçekten havalıydılar. Koreografi ve bazı fiziksel eğitimler için bizden yardım istediler. Belirli sekanslarda biraz yardım ediyorum, bence Dave de sekanslarda yardım ediyor. Lana'nın aileyi yeniden bir araya getirirken sevgiyle geri dönmesi oldukça eğlenceliydi. Ekipten birçok kişiyi yeniden görmek iyi oldu. Pandemi başlamadan hemen önce San Francisco'da bir dizi çekimi henüz bitirmiştik."

    Stahelski'nin söylediklerine göre tıpkı orijinal üçlemede olduğu gibi Leitch ile birlikte görevi, destek ekibinde yer almak: "Bu daha çok koreografilerin yaratıcı konseptleriyle ve bunları başka şeylerle desteklemekle ilgili. Lana'yı harika yapan şey kendine özgü hareketleriyle yönetiyor olması. İşin içine lojistikin dahil olması nedeniyle önceki Matrix filmlerinde ikinci yönetmen birimine sahiptik. Ama daha sonraları ve özellikle Matrix 4'te, Lana kendine özgü bir şekilde yönetiyor."

    Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Matrix 4, kadrosuna yeni nesil birçok oyuncu kattı. Üçlemenin sonunda Neo ve Trinity karakterlerinin ölmesine rağmen Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un kadroda yer alıyor olması akıllarda büyük soru işaretleri yaratmıştı. Söylenenlere göre filmin yıldızı Jessica Henwick olacak. Ayrıca oyuncular arasında  Jada Pinkett SmithJonathan Groff Yahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere gibi isimler yer alacak. 

    Matrix 4'ün vizyon tarihi henüz coronavirüs nedeniyle değiştirilmedi. Eğer bir aksaklık yaşanmazsa 21 Mayıs 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top