Hesabım
    Sam Neill ve Laura Dern, Jurassic World: Dominion Setinden Paylaşım Yaptı

    Neill ve Dern, Jurassic World setinde!

    Çekimleri alınan coronavirüs önlemleri dahilinde devam ettirilen Jurassic World: Dominion'dan yeni görseller geldi. Steven Spielberg imzalı orijinal Jurassic Park filmlerinin yıldızı olan Sam Neill ve Laura Dern, Dominion setindeki yerlerini aldı. İki oyuncu da setten görseller paylaştı.

    Sam Neill'ı Jurassic Park filmlerinde Doktor Alan Grant olarak, Laura Dern'ü ise Doktor Ellie Sattler olarak tanımıştık. İkili, rolleriyle birlikte Jurassic dünyasına geri dönüyor. Coronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Jurassic World: Dominion'ın prodüksiyonuna, Temmuz ayı içerisinde devam edilmesine karar verilmişti. Neill ve Dern de çekimler için sete gelen iki isim oldu. Usta oyuncular setten yeni görseller paylaştılar. Neill, Alan Grant'in ikonikleşmiş şapkasını paylaşırken, Dern ikilinin setteki sandalyelerini paylaştı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Day one. Hello old friend. #jurassicworlddominion

    Laura Dern (@lauradern)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Sam Neill ve Laura Dern, 4 Ağustos tarihinde Jurassic World: Dominion çekimlerine katılmaya başladı. Prodüksiyonun ne zamana kadar devam edeceği bilinmiyor. Steven Spielberg ve Colin Trevorrow, filmin yürütücü yapımcıları olarak görev alacaklar. Trevorrow aynı zamanda Dominion'ın yönetmen koltuğuna da oturuyor.

    Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ı başrolüne yerleştiren Jurassic World serisi, üçüncü filmle birlikte yoluna devam ediyor. Jurassic Park filmlerinden Sam Neill ve Laura Dern'ün yanı sıra Jeff Goldblum'un da dönüşünü göreceğiz. Jurassic World: Dominion'ın 11 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top