Hesabım
    2020'nin En Çok Kazanan Oyuncusu Dwayne Johnson Oldu!

    Dwayne Johnson, üst üste ikinci kez yılın çok kazanan oyuncusu oldu.

    Açıklamalara göre yıldız oyuncu Dwayne Johnson, hem geçtiğimiz yılın hem de bu yılın en çok kazanan oyuncusu seçildi. Böylece Hobbs & Shaw ve Skyscrapper'ın yıldızı Johnson, son zamanlarda bolca Netflix filmiyle anlaşma imzalayan Ryan Reynolds'ı sollayarak geçmiş oldu.

    George Clooney ödediği vergilerin ücretlerinin de içerisinde bulunduğu 239 milyon doları filmleri sayesinde kazanarak, 2018'in en çok kazanan erkek oyuncusu olmuştu. Onu yine Dwayne Johnson, Robert Downey Jr.Chris Hemsworth gibi isimler takip ediyordu. 2019 yılına gelindiğinde George Clooney'nin yerini 89.5 milyon dolar ile Dwayne Johnson almış ve Robert Downey Jr. ile Chris Hemsworth yine onu takip etmişti. 2020 yılına gelindiğinde Johnson hiçbir rakip tanımadı. Oyuncu, 87.5 milyon doların sahibi olacak. Yalnızca Netflix Red Notice filmi için bile 23.5 milyon dolar ücrete anlaşma yapıldı. Onu takip eden isimler ise Ryan Reynolds, Mark Wahlberg, Ben Affleck ve Vin Diesel oldu.

    Ayrıca Apple'ın Ryan Reynolds'a A Christmas Carol filmi için 30 milyon dolar daha ödeyeceği açıklandı. Amazon ise Akshay Kumar için 10 milyon dolarlık anlaşma imzaladı. Tüm bunlara rağmen, Dwayne Johnson'ın 87.5 milyon dolarlık kazancına kimse ulaşamıyor. Geçtiğimiz yıllara bakıldığında tüm oyuncuların kazançları azalmış gibi görünüyor. Tabii bu duruma coronavirüs salgınının yarattığı olumsuzluklar da eklebilir. WarnerMedia'da buna bağlı olarak onlarca kişinin işten çıkarıldığı açıklandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top