Hesabım
    Hans Zimmer, Netflix İçin Intro Hazırladı

    Netflix'in sinemalarda gösterilecek filmlerinin introsu, Hans Zimmer'dan olacak.

    Rebecca Cabage/Invision/AP

    Netflix'in tüm içeriklerinin başlangıcında yıllardır duyduğumuz introya bir yenisi ekleniyor. Usta besteci Hans Zimmer, Netflix için yeni bir giriş hazırladı. Bu durum artık Netflix logosunu gördüğümüzde aklımıza sadece tek bir müziğin gelmeyeceği anlamına geliyor.

    Online içerikler konusunda bir dünya devi olan Netflix, geçtiğimiz birkaç yıldan beri filmlerini prestijli ödüllerde yarıştırabilmek için sinemalarda gösterime sokuyor. Bu gösterimler genel olarak Türkiye'de gerçekleştirilmiyor. Ama özellikle Amerika'da Netflix'in satın aldığı sinemalarda film gösterimleri yapılıyor. Marriage Story, Roma, Irishman gibi filmler geçtiğimiz yıllarda gösterimlerini sinemalarda yapmıştı.

    Hans Zimmer bu sinema gösterimleri için yeni bir intro hazırladı. Klasikleşmiş 3 saniyelik introdan daha uzun ve daha etkileyici bir müzikle birlikte filmler izleyici karşısına çıkacak gibi görünüyor. Hanks Zimmer bugüne kadar onlarca usta yönetmenle birlikte çalıştı. Christopher Nolan imzalı The Dark Knight üçlemesinin yanı sıra Interstellar, Dunkirk, Inception, Zimmer'ın imzasını attığı filmlerden yalnızca bazıları.

    Netflix, önümüzdeki ödül sezonu için iddialı filmlerle izleyici karşısına çıkacak. Tom Holland'lı The Devil All The Time, David Fincher yönetmenliğindeki Mank ve Spike Lee imzalı Da 5 Bloods, Netflix'in yıldız isimleri buluşturduğu filmleren birkaçını oluşturuyor. Muhtemelen Oscar'da yarışması istenilen filmler, ödül sezonunun başlangıcında sınırlı sayıda sinemada gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top