Hesabım
    Tenet'in Gişe ve Hasılat Bilgileri Açıklanmayacak!

    Tenet'in 26 Ağustos'ta vizyona gireceği ülkelerin gişe rakamları daha sonra açıklanacak.

    Bu yılın en önemli filmi olarak gösterilen ve sinema salonlarının kurtuluş olarak gördüğü Christopher Nolan imzalı "Tenet", birkaç erteleme sonunda son tarihlerini aldı ve göstrim için gün sayıyor. Çoğu ülkede eylül ayında gösterime girecek olan film, aralarında Türkiye'nin de olduğu bazı ülkelerde ise 26 Ağustos tarihinde izleyiciyle buluşacak.

    Tenet, vizyon için gün sayarken, filmin şirketi Warner Bros.'tan ilginç bir karar geldi. Filmin, 26 Ağustos'ta gösterime gireceği ülkelerden gişe ve hasılat rakamlarının açıklanmayacağı bildirildi. Bu profilde bir film için pek rastlamadığımız bir şekilde Amerika'dan önce birçok ülkede gösterim yaşanacak ve bu durum bazı önleyici kararları da beraberinde getirdi. Bu karara ek olarak belki film hakkında paylaşımda bulunmak da yasaklanabilir. Şirketin, Amerika için spoiler ya da gişe bilgilerinden dolayı heves kaçırıcı bir haber çıkmasını engellemek için bu yola başvurduğunu düşünenler mevcut.

    Warner Bros. Türkiye ise gişe bilgisi paylaşılmayacağını şu sözlerle duyurdu: "Türkiye dahil filmin 26 Ağustos tarihinde vizyona gireceği tüm ülkelerde geçerli olmak üzere; Tenet filmine ait ön gösterim, haftasonu, haftalık, vb. gişe verileri açıklanmayacaktır. Filme ait gişe verileri Warner Bros. Int’l açıklamasının ardından daha ileri bir tarihte paylaşılacaktır."

    Christopher Nolan imzalı Tenet, suç ve bilim-kurgu türlerini harmanlayan, atmosferiyle Inception'ı anımsatan bir ajan filmi. Filmin başlıca rollerinde başlıca rolleri Robert PattinsonJohn David WashingtonElizabeth DebickiAaron Taylor-Johnson ve Kenneth Branagh bulunuyor. Film, ülkemizde de 26 Ağustos 2020 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top