Hesabım
    Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver ve Jared Leto "Gucci" Filmi İçin Görüşüyor

    Ridley Scott'ın Gucci filmi dev isimlerden oluşabilir!

    Alien serisinin yaratıcı ismi Ridley Scott, büyük bütçeli bir film için oyuncularla görüşmeler yapmaya başladı. Anlaşma imzalamak istediği oyuncular arasında usta isimlerden Robert De Niro ve Al Pacino bulunuyor. Ayrıca ödüllü oyuncular Adam Driver, Jared Leto'nun yanı sıra Jack Huston ile Reeve Carney, görüşme yapılan isimler arasında yer alıyor. Filmin adı Gucci olacak.

    All The Money In The World, The Martian, Alien, Blade Runner gibi önemli yapımlara imzasını atan Ridley Scott, yeni film projesi için harekete geçti. Scott, Gucci filmi için daha önce Lady Gaga ile görüşme yapmıştı. Lady Gaga, Gucci markasının kurucu isminin torunu olan Maurizio Gucci'nin eski eşi Patrizia Reggiani rolüyle karşımıza çıkacak. Şimdi ise son olarak karşımıza The Irishman ile çıkan Robert De Niro ve Al Pacino, Marriage Story ile başarı yakalayan Adam Driver, Dallas Buyers Club ile Oscar sahibi olan Jared Leto, The Irishman'de izlediğimiz Jack Huston ve Penny Dreadful'un yıldızı Reeve Carney, Ridley Scott ile görüşme yapıyor.

    Gucci filmi, gelmiş geçmiş en büyük moda markalarından biri olan Gucci'nin sahibi Guccio Gucci'nin torununun hikayesini anlatacak. Patrizia Reggiani, eşi Maurizio Gucci'ye suikast düzenleme suçundan hapse mahkum edilmiş ve 18 yılını hapiste geçirmişti. Reggiani, Gucci'yi 1995 yılında öldürmüştü. Ölümcül çiftin iki çocukları bulunuyordu, ancak Maurizio Gucci, Reggiani'yi başka bir kadın için terk etmişti. Basın ise bu suikast olayının ve diğer ayrıntıların tüm suçunu Reggiani'ye atarak uzun süre haber yapmıştı.

    Filmin senaryosunu Roberto Bentivegna kaleme aldı. Bentivegni, senaryoyu Sara Gay Forden'ın The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed kitabından uyarladı. Ridley Scott'ın planlarına göre, Matt Damon ve Ben Affleck'li The Last Duel filminin çekimleri bittikten sonra Gucci'nin çekimlerine geçilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top