Hesabım
    "The King's Man"in Vizyon Tarihi 2021'e Ertelendi!

    Kingsman serisinin yeni filminin vizyon tarihi değişti

    "Kingsman" adlı casus serisinin ön hikayesinin filmi olan "The King’s Man", vizyonunu ileri bir tarihe attı. Film, normal plana göre 18 Eylül 2020'de vizyona girecekti ama yeni kararla, beş ay sonra, 26 Şubat 2021'de gösterime girecek. Filmi dağıtan stüdyo Disney, "The New Mutants" ve "The Personal History of David Copperfield" gibi diğer başlıklar için vizyon tarihlerinde şimdilik bir değişlik yapmasa da "The King's Man" için yeterli hazırlık yapılmaması bu karara sebep verdi.

    Salgının hızla değişen doğası göz önüne alındığında, stüdyo, yeni tarihleri duruma göre değerlendirmeyi planlıyor. Disney, Koronavirüs krizinin ortasında, neredeyse tüm tarihlerin etrafında dolaştı ve bazı filmleri 2021'e veya sonrasına kadar rafa kaldırdığını açıkladı. Bazı filmleri ise şirketin streaming platformu olan Disney Plus'a koydu. Stüdyonun animasyon klasiğinin live-action yeniden yapımı olan "Mulan", ABD'de planlanan vizyon tarihinden vazgeçen en yüksek profilli filmlerden biri oldu. Film, Amerika'da yine Disney Plus üzerinden izleyiciyle buluşacak. Türkiye de dahil olmak üzere, Disney Plus hizmetinin bulunmadığı dünyanın bazı bölgelerinde ise sinemalarda oynayacak.

    "The King's Man", ilk kez 2019 yılının kasım ayında duyurulmasına rağmen, daha sonra defalarca ertelendi. İlk olarak 20th Century Fox'ta kurulan film, 2014 yapımı "Kingsman" filminde gösterilen özel İngiliz İstihbarat Servisi için bir başlangıç ​​hikayesi olarak tanımlanıyor. The King's Man, 2014 yapımı The Secret Service ve 2017 yapımı Kingsman: The Golden Circle sonrası serinin üçünci filmi olma özelliği de taşıyor. Her ikisi de Matthew Vaughn tarafından yönetilen bu filmler, dünya çapında 800 milyon dolardan fazla hasılat başarısı elde etti.

    Vaughn, üçüncü filmi Karl Gajdusek'le yazdığı senaryoya dayanarak çekti. 1900'lerin başında geçen film, milyonları yok edebilecek bir savaş tasarlayan tarihsel zorbaları ve suç dehalarını anlatıyor. Yeni filmin oyuncuları arasında Oscar adaylıkları bulunan Ralph Fiennes, Djimon HounsouAaron Taylor-Johnson ve başarılı oyuncular Daniel Brühl'le Gemma Arterton yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top