Hesabım
    Sofia Coppola Filmi ‘On the Rocks’, New York Film Festivali'nde Prömiyer Yapacak

    Festivalin açılışını ise Steve McQueen yapacak

    Sofia Coppola’nın, Rashida Jones ve Bill Murray’in canlandırdığı baba / kız ikilisine odaklanan "On the Rocks" adlı filmi, yeni başlatılan spotlight bölümünün bir parçası olarak New York Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak. "On the Rocks", ekim ayında A24 ve Apple TV Plus tarafından da piyasaya sürülecek.

    Coppola ve Murray, en son 2003 yapımı “Lost in Translation”da birlikte çalışarak Coppola'ya orijinal senaryo dalında Akademi Ödülü, Murray'e ise oyunculuk adaylığı kazandırdı. 17 Eylül'de Steve McQueen’in "Lovers Rock" filmiyle başlayıp 11 Ekim’de kapanacak olan 58. New York Film Festivali’nin ilgi odaklarından birinin Coppola'nın filmi olması bekleniyor.  

    Filmin orijinal sinopsisine göre konusu şöyle; “Laura (Rashida Jones) mutlu bir evlilik geçirdiğini düşünüyor ama kocası Dean (Marlon Wayans), yeni bir iş arkadaşıyla geç saatlerde ofiste mesailer yapmaya başladığında, en kötüsünden korkmaya başlıyor. Bu düşüncelerini, adeta bir playboy olan babası Felix'e (Bill Murray) aktarıyor ve konuyu araştırmaya başlarlarken, aralarında yeniden bir bağ kuruluyor. İkili, gece saatlerinde New York'ta dolaşmaya başlarken, şehir dışındaki partilerden şehir merkezindeki popüler noktalara kaymaya başlıyorlar ve yolculuklarının kalbinde kendi ilişkilerinin yattığını keşfediyorlar."

    Sekizinci uzun metraj filmini vizyona sokacak olan Soifa Coppola, daha önce sırasıyla The Virgin Suicides, Lost in Translation, Marie AntoinetteSomewhereThe Bling Ring, La Traviata ve The Beguiled filmlerini çekti. The Custom of the Country adlı TV projesi üzerinde de çalışıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top