Hesabım
    Guy Ritchie ve Jason Statham, "Cash Truck" Sonrası "Five Eyes" İçin Bir Arada!

    Sinema kariyerleri beraber başlayan ikili yeniden bir arada..

    Asapland

    Kariyerlerini Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch filmleriyle birlikte başlatan Jason Statham ve Guy Ritchie, casus gerilim filmi Five Eyes'ta bir kez daha bir araya geliyor. Statham başrolde oynayacak ve Ritchie, The Gentlemen yazarları Ivan Atkinson ve Marn Davies tarafından yazılan, kendisinin revize ettiği bir senaryodan filmi yönetecek ve yapımcı olacak.

    Miramax, en son Ritchie'yle The Gentlemen'da çalışan STXfilms üzerinden filmi finanse edecek ve dünya çapında dağıtım gerçekleştirecek. STXfilms Motion Picture Group başkanı Adam Fogelson, "Jason küresel bir gişe hasılatı yıldızı ve Guy Ritchie'yle birlikte çalıştığında karşı konulamaz bir kombinasyon oluşuyor. The Gentlemen'daki ortak başarımızın ardından Guy, Bill ve Miramax ekibiyle iş hayatına geri dönmek heyecan verici ve Five Eyes'ın denizaşırı ülkelerdeki ortaklarımızın bizim kadar seveceği türden bir film olduğuna inanıyoruz." dedi.

    Hikaye, dünya düzenini bozma tehdidinde bulunan ölümcül yeni bir silah teknolojisinin satışını izlemek ve durdurmak için küresel istihbarat ittifakı "Five Eyes" tarafından işe alınan MI6 ajanını (Statham) izliyor. İsteksizce CIA yüksek teknoloji uzmanıyla eşleştirilen Fortune, milyarder silah tüccarının izini sürmek ve ona sızmak için tüm çekiciliğini, ustalığını ve gizliliğini kullanmak zorunda kalacağı, dünyayı dolaşaacağı bir göreve çıkar.

    Filmin prodüksiyonu Ekim 2020'de Avrupa'da başlayacak. CAA Media Finance finansmanı ayarladı ve ABD, İngiltere ve İrlanda dağıtım anlaşmasına aracılık etti. Hollywood'un en değerli aksiyon yıldızlarından biri olan Statham, The Meg ve The Fast and Furious spin-offu Hobbs ve Shaw gibi bir dizi küresel gişe rekoru kıran filmde oynadıktan sonra tıpkı Ritchie gibi özüne dönmeye karar verdi ve iki filmle birden onunla çalışmak için anlaşma imzaladı.

    Five Eyes, The Gentlemen ve yakında yayınlanacak olan, yine Jason Statham'ın yer aldığı Wrath of Man'den sonra Ritchie’nin yazarlar Ivan Atkinson ve Marn Davies'le yapacağı üçüncü işbirliği anlamına geliyor. Belki de Ritchie - Stathamn ortaklığındaki iki filmi aynı yıl içinde izleme şansı bulacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top