Hesabım
    Christopher McQuarrie, "Mission Impossible 7" Setinden Görsel Paylaştı

    Mission Impossible 7 setine dönüldü!

    Tom Cruise'un bir kez daha yıldızı olacağı Mission Impossible serisinin 7. filminden görsel paylaşıldı. Coronavirüs salgınının başgöstermesinden önce İtalya'da yapılması planlanan Mission Impossible 7 seti, İngiltere'ye taşındı. Şimdilerde ise çekimler için Norveç'e gidildi. Yönetmen Christopher McQuarrie, Norveç'teki setten görkemli bir fotoğraf paylaştı.

    Mission Impossible serisi, yoluna Mission Impossible 7 ve 8 ile devam edecek. İki filmin de yönetmen koltuğunda Christopher McQuarrie bulunuyor. Film ekibi, Mart ayı içerisinde çekimlere başlayabilmek için İtalya'ya seyahat etme kararı almıştı. Ancak İtalya, o dönemde coronavirüsün en fazla görüldüğü ülke olduğu için, yerel yönetim buna engel olmuş ve film ekibi tüm işi bırakmıştı. Bunun ardından çekimlerin İngiltere'ye set kurularak yapılması düşünüldü. Tom Cruise, İngiltere'deki yetkililerle görüşüp 15 günlük karantina sürecini atlamak üzere anlaşma dahi yaptı. Şimdi ise ekip, Norveç'te bulunuyor. Burada bir otelde kalınması yerine kiralanan gemide konaklama sağlanıyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Action... #MI7 Day 1

    Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Planlananlara göre Mission Impossible 7 ve Mission Impossinle 8 filmlerinin çekimleri birlikte gerçekleştirilecek. Bu nedenle önümüzdeki dönemlerde filmlerden bolca ayrıntı göreceğimiz söyleniyor. Mission Impossible 7'nin oyuncu kadrosunda Cruise'un yanı sıra  Rebecca FergusonVing RhamesSimon PeggPom KlementieffHayley AtwellShea Whigham ve Nicholas Hoult'un yerine uygun görülen Esai Morales bulunuyor. 7. film, 2021'in Kasım ayında; 8. film ise 2022'nin Kasım ayında sinemalardaki izleyicilerinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top