Hesabım
    Liev Schreiber, Hemingway Uyarlaması ‘Across The River And Into The Trees’in Başrolünde!

    Çekimler gelecek ay Venedik'te başlayacak.

    Spotlight ve Ray Donovan'ın yıldızı Liev Schreiber, Ernest Hemingway’in Venedik’te geçen son romanı "Across The River And Into The Trees"in uzun metraj uyarlamasında başrolde yer alıyor. Başrolde ayrıca, İtalyan aktris Matilda De Angelis (The Prize), Laura Morante (Cherry On The Cake), Javier Camara (Truman) ve Oscar adayı İtalyan aktör Giancarlo Giannini (Seven Beauties) yer alıyor.

    Altı kez Altın Küre adayı olan Schreiber, İkinci Dünya Savaşı'ndan hemen sonra İtalya'da görev yapan Amerikalı bir subay olan ve Hemingway’in yarı otobiyografik baş karakteri Albay Richard Cantwell'i canlandıracak. Cantwell, ölümcül hastalığının haberiyle karşı karşıya kalacak. Hafta sonunu sessiz bir yalnızlık içinde geçirmeye kararlı olarak, basit bir av gezisini ve Venedik'teki eski uğrak yerlerini ziyaret etmeyi kolaylaştırmak için bir askeri şoföre el koyacak. Planları çözülmeye başladığında, genç bir kontesle tesadüfi bir karşılaşma, içinde yenilenme umudu yeşermesine sebep olacak.

    Özel olarak finanse edilen filmin yapımına önümüzdeki ay Venedik ve çevresinde Covid-19 yönergeleri altında başlanacak. Proje, İtalyan vergi kredisi ve Veneto bölgesi desteğine sahip ve TIFF 2020 sanal pazarında The Exchange aracılığıyla alıcılara tanıtılacak. Tribune Pictures'dan Robert MacLean'ın yapımcılığını üstlendiği senaryo, BAFTA adayı Peter Flannery'den (The Devil’s Whore) geliyor. İspanyol film yapımcısı Paula Ortiz (The Bride) yönetmenlik yapıyor. Görüntü yönetmeni Javier Aguirresarobe (Thor Ragnarok) olurken, yapım tasarımcısı Benjamin Fernandez (The Others) olacak.

    John Smallcombe ve Ken Gord filmin yapımcılık görevini üstlenecek. William J. Immerman yönetici yapımcı olarak projede yer alıyor. Filmin diğer oyuncularının yakın zamanda açıklanacağı duyuruldu. The Exchange'den Brian O'Shea, "Tribune Pictures'dan Robert MacLean, Across The River And Into The Trees için çok etkileyici ve bol ödüllü bir ekibi bir araya getirdi. Uluslararası izleyicilerin gelecek yılı dört gözle bekleyebileceği birkaç projeden biri" dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top