Hesabım
    Jurassic World: Dominion Yıldızları Sam Neill ve Jeff Goldblum, Caz Söylüyor

    Jeff Goldblum ve Sam Neill'den caz performansı!

    Jurassic World serisinin üçüncü filmi Dominion, Jurassic Park'ın yıldız oyuncularını ağırlıyor. Jurassic World: Dominion'da rol alacak olan Sam Neill ve Jeff Goldblum, bir araya gelerek bir caz müzik performansı sergiledi. Neill'in sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşım, ilgileri ikilinin üzerine çekti.

    Jurassic World: Dominion, Jurassic Park serisinden üç isme sahip oldu. Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum, yeni nesil Jurassic serisinde karşımıza çıkacaklar. Sam Neill, yıllar sonra bir araya geldiği Goldblum ile birlikte yeni bir video paylaştı. Videoda ikili, caz performans sergileyerek hayranlarını yeniden etraflarına topladılar. Jeff Goldblum, oyunculuk kariyerinin yanı sıra Los Angeles'ın caz kulüplerinde sahne almasıyla tanınıyor. Ayrıca Mildred Snitzer Orchestra altında albümleri de bulunuyor.

    Neill ve Goldblum, Jurassic World: Dominion'ın sıkı bir planla birlikte yapılan çekimleri sırasında müzik sayesinde nefes alıyor gibi görünüyor. Filmin coronavirüs salgını sırasında çekilebilmesi için çok büyük bütçeli güvenlik önlemleri alınıyor. Açıklananlara göre bu bütçe 9 milyon dolardan oluşuyor.

    Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ı başrolüne yerleştiren Jurassic World serisi, üçüncü filmle birlikte yoluna devam ediyor. Jurassic Park filmlerinden Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum'un dönüşünü göreceğimiz. Jurassic World: Dominion'ın 11 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top